24 Nis 2024
21
4
0
Merhabalar arkadaşlar, Sunexpress yaklaşık bir hafta önce ''ilk adımda size ön değerlendirme soruları göndereceğiz bunun ardından sınav linki göndereceğiz şeklinde mail ve sms iletti. Linki onayladım ancak bir hafta geçti hala online sınav ile ilgili bir dönüş olmadı. Süreçte ben mi bir hata yaptım ya da süreç mi böyle işliyor. Uzun süredir peşindeyim ve bu mesleği yapabilmek için uğraşıyorum ancak ben bir hata yaptıysam ve sınav linki gelmiyorsa ne yapmam gerekiyor. Konuyla ilgili Sunexpress'e mail de gönderim ancak herhangi bir dönüş olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekli?

Merhabalar arkadaşlar, Sunexpress yaklaşık bir hafta önce ''ilk adımda size ön değerlendirme soruları göndereceğiz bunun ardından sınav linki göndereceğiz şeklinde mail ve sms iletti. Linki onayladım ancak bir hafta geçti hala online sınav ile ilgili bir dönüş olmadı. Süreçte ben mi bir hata yaptım ya da süreç mi böyle işliyor. Uzun süredir peşindeyim ve bu mesleği yapabilmek için uğraşıyorum ancak ben bir hata yaptıysam ve sınav linki gelmiyorsa ne yapmam gerekiyor. Konuyla ilgili Sunexpress'e mail de gönderim ancak herhangi bir dönüş olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekli?

Eğer onayladıysanız gelir

Evet onayladım lakin burada da yazılanları görünce çoğu kişinin süreç hızlı gelişmiş bende geç oldu benimki diye düşündüm ister istemez yanlışlık mı yaptım ya da oldu diye düşündüm. Teşekkür ederim.

Merhaba Admin, Başvurumun onaylandığı ve sınav linkinin gelmediği ile ilgili Sunexpress e gönderdiğim maile dönüş aldım ve sunexpress işe alım sürecinin sonuna geldiklerini ve ne yazık ki beni dahil edemeyeceklerini belirtmişler. Pek anlam veremedim başvurunun onaylanması ve sınav linkinin iletilecek olmasını söyledikten sonra neden böyle bir mail gönderdiler?

• Like
Tepkiler: admin
Merhaba Admin, Başvurumun onaylandığı ve sınav linkinin gelmediği ile ilgili Sunexpress e gönderdiğim maile dönüş aldım ve sunexpress işe alım sürecinin sonuna geldiklerini ve ne yazık ki beni dahil edemeyeceklerini belirtmişler. Pek anlam veremedim başvurunun onaylanması ve sınav linkinin iletilecek olmasını söyledikten sonra neden böyle bir mail gönderdiler?

Çok enteresan. Diyecek bir şey maalesef. THY alımına odaklanın.

Arkadaşlar merhaba. Sunexpress'in Fly Talent programında kişilik envanter testinden sonra mülakat için dönüş yapılan oldu mu?

Cevap:
t1ihsb5.jpeg
kfq81kg.jpeg
Sun Express ismi kullanılarak son günlerde spam mail geliyor, tıklarken dikkat edin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.