Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese Sunexpresse yeni başvuru yaptım. Özellikle speaking ve writing de neler soruluyor? Kurul mülakatında İngilizce ne soruluyor ve role-play olarak ne veriliyor ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen
Merhaba herkese Sunexpresse yeni başvuru yaptım. Özellikle speaking ve writing de neler soruluyor? Kurul mülakatında İngilizce ne soruluyor ve role-play olarak ne veriliyor ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen
merhabalar, yakın zamanda kurul mülakatım var speaking sorularda çok absürt sorular geliyor her şeye hazırlıklı olmalısınız. belirli bir konuşma süreniz de oluyor. öncesinde düşünmeniz için zaman da veriyor. Testler b2 iseniz rahatlıkla yapabilirsiniz bence. deyimler de vardı. writing yine rasgele bir şey hakkında yazı yazmanızı bekliyor ayrıca belirli bir kelime sayısına ulaşmak zorundasınız. Başarılar dilerim.
Merhabalar,
Sunexpress Kabin memuru 22 ocakta başvurdum bu gün Kariyernet'de özgeçmişiniz incelenmiştir yazıyor ancak herhangi bir mail veya sms gelmedi bu olumsuz bir durum mu ?
Merhabalar,
Sunexpress Kabin memuru 22 ocakta başvurdum bu gün Kariyernet'de özgeçmişiniz incelenmiştir yazıyor ancak herhangi bir mail veya sms gelmedi bu olumsuz bir durum mu ?
Umarım öyledir ya biraz korktum incelendiği halde dönüş olmayınca peki sizce o kadar başvuru arasından incelenmesi olumlu bir şey mi ? Yoksa her gelen başvuru inceleniyor mudur ?
Umarım öyledir ya biraz korktum incelendiği halde dönüş olmayınca peki sizce o kadar başvuru arasından incelenmesi olumlu bir şey mi ? Yoksa her gelen başvuru inceleniyor mudur ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.