SUNEXPRESS sunexpress ingilizce sınavına girdim sonuçlar ne zaman açıklanır?

hkaratepe

HavaPersonel.Com
bugün sabah saatlerinde sunexpress in gönderdiği İTEP sınavına girdim speakingi son sorusu hariç iyi gibiydi.Sonuçları ne zaman açıklarlar?Süreçle ilgili verebileceğiniz bir tavsiye var mıdır?

admin

Admin
Moderatör
bugün sabah saatlerinde sunexpress in gönderdiği İTEP sınavına girdim speakingi son sorusu hariç iyi gibiydi.Sonuçları ne zaman açıklarlar?Süreçle ilgili verebileceğiniz bir tavsiye var mıdır?
Olumsuzlara hemen dönüyorlar bildiğim kadarıyla yarın veya pazartesi gelir. Olumlu olursa biraz bekletiyorlar

unique_zer

HavaPersonel.Com
Bende sınava girdim 3 saat sonra envanter gönderildi onu çözdüm, 6 gün sonra telefonla arayıp mülakat gün ve tarihi verdiler.
Sun express taban maaşı nedir bilen lütfen lütfen paylaşabilir mi ? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺ona göre gidip gitmeyeceğime karar verecegim

kawhileonarda

HavaPersonel.Com
Merhaba, ITEP sınavından herhangi bir geri dönüş alabildiniz mi geçip geçmediğinizle alakalı? Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum, ITEP'in kendi sitesindeki sonuçları görüntülemek için bir kısım var girdiğimiz sınavın sonuçlarını orada görebiliecek miyiz?

redüktör

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sınav raporunu hiç isteyen oldu mu SunExpress'ten? Pegasus'un Cadet Pilot ilanına da başvurdum ama halihazırda SunExpress'in yaptığı iTEP sınavını geçtim fakat rapor gelmedi mailime. Acaba İK'dan istesem yollarlar mı iTEP sınav raporunu? Deneyen oldu mu hiç?

inspectus

HavaPersonel.Com
Öncelikle merhabalar herkese AYT Base sunexpress kabin memurluğuna başvuru yapmıştım. 5 kasımda ingilizce sınavına girdim. İngilizcem iyidir , yüksek bi puanda bekliyodum açıkcası. Sınava girmemden yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra envanter sınavı geldi. Onu çözdüm yolladım. Sonra cv istediler mail üzerinden. Gecesine mülakat tarihi için bir mail geldi. 8 kasımda kurula girdim. Olumlu olumsuz hala dönüş yapılmadı. Kuruldan dönüş alan var mı acaba?

hushas67

HavaPersonel.Com
Öncelikle merhabalar herkese AYT Base sunexpress kabin memurluğuna başvuru yapmıştım. 5 kasımda ingilizce sınavına girdim. İngilizcem iyidir , yüksek bi puanda bekliyodum açıkcası. Sınava girmemden yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra envanter sınavı geldi. Onu çözdüm yolladım. Sonra cv istediler mail üzerinden. Gecesine mülakat tarihi için bir mail geldi. 8 kasımda kurula girdim. Olumlu olumsuz hala dönüş yapılmadı. Kuruldan dönüş alan var mı acaba?
Merhaba öncelikle başarılar İngilizce sınavı ITEP sınavı mıydı acaba içeriğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz ben de yakın zamanda gireceğim de

inspectus

HavaPersonel.Com
Merhaba öncelikle başarılar İngilizce sınavı ITEP sınavı mıydı acaba içeriğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz ben de yakın zamanda gireceğim de
İlk defa girdim açıkcası ITEP ne onu bilmiyorum ama 30 soru gramer test şeklindeydi. 4 ya da 5 soruya yakın listening, 3 soru writing, 2 soruda speaking vardı. Heyecandan dolayı yanlış anımsıyorum olabilirim sayıları ama genel olarak böyleydi sınav. Test aşamasında kolaydı. Listening hafif zordu. Hızlı konuşuyorlardı.

Konuyu okuyanlar;