Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
7 Ocak 2026
18
6
0
Meslek
Kabin
Selamlar herkese 23 aralıkta mülakata girmiştim, 9 ocakta olumlu maili aldım. İş teklifini kabul ettikten sonra hastaneden alınması gereken belgelerle ilgili mail geldi. Perşembe günü hastaneye gidip onları halledicem, sunexpress’e yolladıktan sonra ne kadar sürede dönüş oluyor acaba

• Like
Tepkiler: mdenizulger
Merhaba. Referans mailinden sonra ne zaman sağlık maili aldınız? Ben de referans ve ön beyan değerlendirme formunu yolladım ancak 8 Ocak'tan beridir İK'dan haber bekliyorum

Güncelleme: bugün hastane randevum vardı ve doktor haşimato teşhisi koydu. Bu sebepten ötürü uçabilir raporu veremedi. Devam edemiyorum arkadaşlar, sizlere başarılar dilerim ❤️

• Sad
Tepkiler: gunes
Güncelleme: bugün hastane randevum vardı ve doktor haşimato teşhisi koydu. Bu sebepten ötürü uçabilir raporu veremedi. Devam edemiyorum arkadaşlar, sizlere başarılar dilerim ❤️
Çok geçmiş olsun, sona bu kadar yaklaşmış iken çok zor bir durumdur eminim. Umarım ileride başka bir pozisyonda çok mutlu olursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.