İŞ İLANLARI Sunexpress - Flight Level: Youth | 2025-2026 | Fly Talent Program

• Konbuyu başlatan gunes
  • Başlangıç tarihi
Tabii, bir hafta-on gün sonrası için uygunluğunuza göre ayarlıyorlar.

Merhaba, ben de az önce arandım mülakat için.

Ayrıca bu pozisyon için yaklaşık bir maaş bilgisi var mı? Tam olarak belirtilemeyeceğini tahmin ediyorum muhtemelen gizlilik sözleşmesi vardır, ancak merak ediyorum gerçekten iyi bir ödeme yapıyorlar mı.

Mülakata girip fazla detay vermeden içeriğini ve deneyimlerini anlatacak kimse yok mu?

Dün mülakatım vardı. Açıkçası sohbet havasında çok akıcıydı. Zorlandığımı söyleyemem. Genel olarak kendinizle alakalı veya alakasız sorulara hazırlıklı olmalısınız, onun dışında sıradan mülakat gibiydi bence. Fazla detay da veremiyorum bu kurum ve etik açısından hoş olmaz, ayrıca her aday profili için farklı bir süreç de yürütülüyor olabilir. Sonucu ne olur hiçbir fikrim yok, çok nötr geçti benim açımdan.

Dün mülakatım vardı. Açıkçası sohbet havasında çok akıcıydı. Zorlandığımı söyleyemem. Genel olarak kendinizle alakalı veya alakasız sorulara hazırlıklı olmalısınız, onun dışında sıradan mülakat gibiydi bence. Fazla detay da veremiyorum bu kurum ve etik açısından hoş olmaz, ayrıca her aday profili için farklı bir süreç de yürütülüyor olabilir. Sonucu ne olur hiçbir fikrim yok, çok nötr geçti benim açımdan.
Merhaba, sadece genel tanıma amaçlı bir görüşme miydi? İngilizce speakinge yönelik sorular da yönelttiler mi?

Evet, İngilizce mülakat da yapıldı. Genel tanıma amaçlı bir görüşmeydi.
Son aşamada grup mülakatı olmuş geçen yıl bir arkadaşım katılmıştı süreçlere. Umarım siz de geçip son aşamaya davet alırsınız. İngilizcenin önemi de büyük sanırım. Size kaç soru ve ortalama ne tarz sorular sordular?

Son aşamada grup mülakatı olmuş geçen yıl bir arkadaşım katılmıştı süreçlere. Umarım siz de geçip son aşamaya davet alırsınız. İngilizcenin önemi de büyük sanırım. Size kaç soru ve ortalama ne tarz sorular sordular?
Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir.

Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir.
Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir

Rica ederim. Son bir sorum olacak size, sorular have you ever experienced a conflict with your colleagues? How did you handle it?Bu tarz klasik miydi yoksa konuşmaya göre şekillenen anlık daha basit sorular mıydı. Bunu merak etmiştim gerçekten. Ben süreçten elendim ama yeniden denemek istiyorum seneye. Bu yüzden takip ediyorum her şeyi, teşekkür ederim şimdiden.

Rica ederim. Son bir sorum olacak size, sorular have you ever experienced a conflict with your colleagues? How did you handle it?Bu tarz klasik miydi yoksa konuşmaya göre şekillenen anlık daha basit sorular mıydı. Bunu merak etmiştim gerçekten. Ben süreçten elendim ama yeniden denemek istiyorum seneye. Bu yüzden takip ediyorum her şeyi, teşekkür ederim şimdiden.
Yok, direkt olarak böyle bir soru gelmedi, ancak sordukları soruların içeriğinde bu tarz bir konuyu vurguladılar. Konuşmaya göre şekillenen anlık sorular daha baskındı. O yüzden burda ne desem boş. Çok büyük ihtimalle adayların profiline göre soruları hazırlıyorlardır. Umarım sizin de seneye olur.

Yok, direkt olarak böyle bir soru gelmedi, ancak sordukları soruların içeriğinde bu tarz bir konuyu vurguladılar. Konuşmaya göre şekillenen anlık sorular daha baskındı. O yüzden burda ne desem boş. Çok büyük ihtimalle adayların profiline göre soruları hazırlıyorlardır. Umarım sizin de seneye olur.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, süreçte bol şans sizinle olsun.

Merhabalar, öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben de mülakata Haziran ayı içerisinde girdim. SunExpress'ten 1 Psikolog ve 1 HRBP ile gerçekleştirdim mülakatımı. Genel olarak psikolog ile iletişim halindeydim, HRBP olan mülakatçı genel olarak beni ve cevaplarımı gözlemledi. Selamlaşma faslından sonra kendimi tanıtmam istendi. Kendimi epey detaylı tanıttıktan sonra benimle alakalı sorular soruldu. Yaklaşık 10-15 dakika boyunca benden, grup içindeki davranışlarım vs. üzerine sohbet ettik. Sonrasında İngilizce mülakata geçtik. İngilizce mülakatı da yine psikolog olan mülakatçı ile gerçekleştirdik. Yine benle ve hobilerimle alakalı bazı sorular soruldu.

İngilizce konuşmanın hemen sonrasında programın detayları hakkında(mülakatların Temmuz ayının ilk haftasına kadar süreceğini, sonraki aşamanın Ağustos ayının içinde yapılacağını ve sürecimin olumlu olması halinde ulaşım masraflarının şirket tarafından karşılanacağı gibi) bilgiler paylaşıldı. Mülakatın sonuna doğru birkaç tane daha hem programa hem de pozisyonlara olan motivasyonumla alakalı sorular soruldu. Sonrasında selamlaşma faslı ile toplantıdan ayrıldım.

Genel manada mülakat bu şekildeydi. Genel olarak güler yüzlü ve gerçekten ilgi alakalılardı. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyor, tüm HavaPersonel üyelerine başarılar diliyorum.

Hala daha mülakata çağırılmamış olan var mı benim gibi?

Bana az önce mail geldi. Mülakatım olumsuz geçmiş, süreçten elendim. İleri adıma geçen herkese başarılar ve iyi şanslar dilerim.

Bana az önce mail geldi. Mülakatım olumsuz geçmiş, süreçten elendim. İleri adıma geçen herkese başarılar ve iyi şanslar dilerim.
Geçmiş olsun. Kariyer hayatında başarılar dilerim. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar. @ygtrn

Geçmiş olsun. Kariyer hayatında başarılar dilerim. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar. @ygtrn
Hala daha mülakat daveti almadım bu normal mi yoksa olumsuz mu düşünmeliyim

Konuyu okuyanlar;