C
Canzy
HavaPersonel.Com
Tabii, bir hafta-on gün sonrası için uygunluğunuza göre ayarlıyorlar.
Merhaba, sadece genel tanıma amaçlı bir görüşme miydi? İngilizce speakinge yönelik sorular da yönelttiler mi?Dün mülakatım vardı. Açıkçası sohbet havasında çok akıcıydı. Zorlandığımı söyleyemem. Genel olarak kendinizle alakalı veya alakasız sorulara hazırlıklı olmalısınız, onun dışında sıradan mülakat gibiydi bence. Fazla detay da veremiyorum bu kurum ve etik açısından hoş olmaz, ayrıca her aday profili için farklı bir süreç de yürütülüyor olabilir. Sonucu ne olur hiçbir fikrim yok, çok nötr geçti benim açımdan.
Evet, İngilizce mülakat da yapıldı. Genel tanıma amaçlı bir görüşmeydi.Merhaba, sadece genel tanıma amaçlı bir görüşme miydi? İngilizce speakinge yönelik sorular da yönelttiler mi?
Son aşamada grup mülakatı olmuş geçen yıl bir arkadaşım katılmıştı süreçlere. Umarım siz de geçip son aşamaya davet alırsınız. İngilizcenin önemi de büyük sanırım. Size kaç soru ve ortalama ne tarz sorular sordular?Evet, İngilizce mülakat da yapıldı. Genel tanıma amaçlı bir görüşmeydi.
Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir.Son aşamada grup mülakatı olmuş geçen yıl bir arkadaşım katılmıştı süreçlere. Umarım siz de geçip son aşamaya davet alırsınız. İngilizcenin önemi de büyük sanırım. Size kaç soru ve ortalama ne tarz sorular sordular?
Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir.
Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir
Rica ederim. Son bir sorum olacak size, sorular have you ever experienced a conflict with your colleagues? How did you handle it?Bu tarz klasik miydi yoksa konuşmaya göre şekillenen anlık daha basit sorular mıydı. Bunu merak etmiştim gerçekten. Ben süreçten elendim ama yeniden denemek istiyorum seneye. Bu yüzden takip ediyorum her şeyi, teşekkür ederim şimdiden.Teşekkür ederim. Tam hatırlamıyorum soru sayısını. Ama çoğu soru İngilizce soruldu. Yani normal mülakat gibiydi aslında, çok farklı bir durum dikkatimi çekmedi. Sorulan sorular da adaylara göre değişecektir.
Yok, direkt olarak böyle bir soru gelmedi, ancak sordukları soruların içeriğinde bu tarz bir konuyu vurguladılar. Konuşmaya göre şekillenen anlık sorular daha baskındı. O yüzden burda ne desem boş. Çok büyük ihtimalle adayların profiline göre soruları hazırlıyorlardır. Umarım sizin de seneye olur.Rica ederim. Son bir sorum olacak size, sorular have you ever experienced a conflict with your colleagues? How did you handle it?Bu tarz klasik miydi yoksa konuşmaya göre şekillenen anlık daha basit sorular mıydı. Bunu merak etmiştim gerçekten. Ben süreçten elendim ama yeniden denemek istiyorum seneye. Bu yüzden takip ediyorum her şeyi, teşekkür ederim şimdiden.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, süreçte bol şans sizinle olsun.Yok, direkt olarak böyle bir soru gelmedi, ancak sordukları soruların içeriğinde bu tarz bir konuyu vurguladılar. Konuşmaya göre şekillenen anlık sorular daha baskındı. O yüzden burda ne desem boş. Çok büyük ihtimalle adayların profiline göre soruları hazırlıyorlardır. Umarım sizin de seneye olur.
ben de aranmadım henüzHala daha mülakata çağırılmamış olan var mı benim gibi?
Geçmiş olsun. Kariyer hayatında başarılar dilerim. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar. @ygtrnBana az önce mail geldi. Mülakatım olumsuz geçmiş, süreçten elendim. İleri adıma geçen herkese başarılar ve iyi şanslar dilerim.
Hala daha mülakat daveti almadım bu normal mi yoksa olumsuz mu düşünmeliyimGeçmiş olsun. Kariyer hayatında başarılar dilerim. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar. @ygtrn
Muhtemelen maalesef olumsuzdur ancak yine de mail gelmesini bekleyin. Dönüşleri birey bazında yapıyorlar.Hala daha mülakat daveti almadım bu normal mi yoksa olumsuz mu düşünmeliyim