Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Ara 2025
20
3
0
Meslek
İdari
Merhabalar, eğitimimiz 9 Şubatta başlayacak ancak aklıma takılan birkaç konu var. Yanıtı olan varsa çok sevinirim.

SunExpress'te yazın kısa kol zorunluluğu var mı? Yaz/kış uzun kollu giyebiliyor muyuz?

Eğitim sürecindeki havuz gününde dövmeler yüzünden elenen veya sorun yaşayan oldu mu?

Kısacası uzun kollu gömlek ile kapanan dövmeleri dert ederler mi acaba? Süreç sekteye uğrar mı merak ediyorum.

• Like
Tepkiler: vectorline
Yaz/kış uzun kollu gömlek giyme şartını sözleşmenize ekliyorlar ve sonra sorun olmuyor diye biliyorum. Bence endişe edecek bir durum yok, çok sayıda çalışan var. Ve hatta bu konuda en rahat şirketlerden biri olduğunu düşünüyorum Sunexpress’in.

Tabi yine de onlar adına görüş bildirmek istemem, benim gözlemim bu yönde.

Yaz/kış uzun kollu gömlek giyme şartını sözleşmenize ekliyorlar ve sonra sorun olmuyor diye biliyorum. Bence endişe edecek bir durum yok, çok sayıda çalışan var. Ve hatta bu konuda en rahat şirketlerden biri olduğunu düşünüyorum Sunexpress’in.

Tabi yine de onlar adına görüş bildirmek istemem, benim gözlemim bu yönde.
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Burada o zaman en mantıklı olan şey eğitimin ilk günü durumdan bahsetmek gibi duruyor değil mi?

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Burada o zaman en mantıklı olan şey eğitimin ilk günü durumdan bahsetmek gibi duruyor değil mi?
Sorulursa söylemenizi, her zaman dürüst olmanızı tavsiye ediyorum. Ancak kendinizi de benim dövmem var şeklinde etiketlemeniz riskli olur.. bence sorulursa söyleyin, zaten çok önemli bir konu olsaydı Thy deki gibi 100 kere sorarlardı, dövmesi olan öne çıksın derlerdi ☺️ SUNEXPRESS in şirket kültürü hepsinden farklı..

Eğitimde veya süreç içerisinde sizden daha tecrübeli insanlar varsa tanıştığınız, onlara da danışmanız sizin için iyi olabilir 🍀

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.