Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 Kas 2025
33
3
5
Meslek
Kabin
Merhaba, SunExpress dönrmsel kabin memurluğuna başvurdum. Ama dönem sonunda sözlesmem süresiz uzatılır mi yoksa direkt işten çıkarıyorlar mı?

• Like
Tepkiler: hypecream
Merhaba, SunExpress dönrmsel kabin memurluğuna başvurdum. Ama dönem sonunda sözlesmem süresiz uzatılır mi yoksa direkt işten çıkarıyorlar mı?
Sözleşme bitişinde karşılıklı (şirket ve çalışan tarafında) beklentiler uyuşuyorsa tam zamanlı (kadrolu) olursunuz. Sözleşmeli başlayıp tam zamanlı'ya geçen birçok üyemiz mevcut. Geçemeyen de birçok üyemiz mevcut.

• Like
Tepkiler: mihribant07
Sözleşme bitişinde karşılıklı (şirket ve çalışan tarafında) beklentiler uyuşuyorsa tam zamanlı (kadrolu) olursunuz. Sözleşmeli başlayıp tam zamanlı'ya geçen birçok üyemiz mevcut. Geçemeyen de birçok üyemiz mevcut.
Yanlış hatirlamiyorsam daha önceki alımlarda bu konu ilan bilgilendirmesinde yer aliyordu ama bu sefer buna dair bir bilgi yer almıyor.
Belki ilan yerine başka bir yerde de rastlamış olabilirim emin değilim tabii.

• Like
Tepkiler: gunes
Yanlış hatirlamiyorsam daha önceki alımlarda bu konu ilan bilgilendirmesinde yer aliyordu ama bu sefer buna dair bir bilgi yer almıyor.
Belki ilan yerine başka bir yerde de rastlamış olabilirim emin değilim tabii.
2024 Geçmiş ilanlarını kontrol ettim onlarda da yazmıyormuş. Yaz sezonu olarak belirtilmiş. kimseyi yanıltmış olmayayım.

• Like
2024 Geçmiş ilanlarını kontrol ettim onlarda da yazmıyormuş. Yaz sezonu olarak belirtilmiş. kimseyi yanıltmış olmayayım.
Güncelleme, Daha önce dalaman için yapılan ilanda performansa bağlı olarak sözleşme uzatılabileceği belirtilmiş diğerlerinde belirtilmemiş.

*Kendimle diyaloglar :))

En doğru bilgiye insan kaynaklarindan ulaşmak doğru olacaktır.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.