Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tar1k

Üye
21 Ocak 2026
3
1
0
Meslek
Akademik
Evet arkadaşlar üzücü haber geldi. SunExpress Cadet Sürecini THY gibi iptal ettiğini duyurdu. Gelen e-postada bunu açık bir şekilde belirtiyorlar.

Bekleniyordu, hakkımızda hayırlı olsun. Süreçlere işe girmeden ful odak çalışıyordum. Bir işte çalışıp cadette haftasonlari vs calismak daha iyi olurdu herhalde.

Bekleniyordu, hakkımızda hayırlı olsun. Süreçlere işe girmeden ful odak çalışıyordum. Bir işte çalışıp cadette haftasonlari vs calismak daha iyi olurdu herhalde.
Bende aynı fikirdeyim en azında bir işe girip çalışarak tecrübe kazanırdım. Burada full odak halinde 6 ay iş bile aramadım ya da en azından askerliği aradan çıkarırdım.

• Like
Tepkiler: blackout

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.