Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O dönemde kabin çok istemiyodum bunu fark etmişlerdir diye düşünüyorum. Roleplay zorlayıcıydı ama istersen yapalım demişlerdi bana, ben de tamam demiştim.
Acil çıkış kapısındaki koltukta overweight yani fazla kilolu bir yolcu olduğunda ne yapacağımı görmek istediler. Acil çıkışta önlemler sebebiyle overweight yolcularının oturmaması gerekiyor.
Bu durumda kemerini bağlamamızı istememiz gerekiyormuş. Kemeri bağlayabilirse sorun olmuyor, normalde ek kemer istemesi lazım ama acil çıkış kapısına da ek kemer verilemediği için kibarca yer değiştirmesini rica etmemiz gerekiyor. Daha fazla zorluk çıkarırsa sanırım kabin amirine bildirmemiz gerekiyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.