12 Mar 2024
10
1
0
Merhaba arkadaşlar,

THY Technic kapsamındaki Star-Tech programında Genel Yetenek ve İngilizce sınavını geçenler sanırım Online Mülakata davet ediliyormuş.

Bu aşama son aşama mı mülakata giren varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?

:):):)

Merhaba, online mülakata davet edildim ve 2 hafta önce gerçekleşti. İK mülakatıydı, size ve cv'nizde belirttiklerinize yönelik sorular soruluyor. Departmanınıza dair mülakat, 3 hafta içerisinde yapılacak dönüşe göre yüz yüze yapılacak ya da yapılmayıp süreç olumsuz olacak.

• Like
Tepkiler: admin
@chatlist Merhabalar, aynı şekilde bende 20 Mart tarihinde mülakata girdim.Mülakat sizin dediğiniz gibi geçti banada 3 haftalık bir süreçte geri dönüş yapılacağı söylendi ancak hala bir geri dönüş alamadım.Size geri dönüş yapıldı mı ? Teşekkürler. Umarım sizin için en güzeli olur.
Merhaba, online mülakata davet edildim ve 2 hafta önce gerçekleşti. İK mülakatıydı, size ve cv'nizde belirttiklerinize yönelik sorular soruluyor. Departmanınıza dair mülakat, 3 hafta içerisinde yapılacak dönüşe göre yüz yüze yapılacak ya da yapılmayıp süreç olumsuz olacak.

• Like
Tepkiler: chatlist
@chatlist Merhabalar, aynı şekilde bende 20 Mart tarihinde mülakata girdim.Mülakat sizin dediğiniz gibi geçti banada 3 haftalık bir süreçte geri dönüş yapılacağı söylendi ancak hala bir geri dönüş alamadım.Size geri dönüş yapıldı mı ? Teşekkürler. Umarım sizin için en güzeli olur.
Merhaba Mehmet, bana ancak dün dönüş yapıldı ve olumsuz sonuçlandığı söylendi. CV'mde ve mülakatımda olumsuzu çekecek bir şey yoktu ve top10 üniversitelerden birinde derecedeki bir mühendislik öğrencisiyim. Ama sanırım çok seçenekleri var ve bir şekilde elediler.

Merhaba Mehmet, bana ancak dün dönüş yapıldı ve olumsuz sonuçlandığı söylendi. CV'mde ve mülakatımda olumsuzu çekecek bir şey yoktu ve top10 üniversitelerden birinde derecedeki bir mühendislik öğrencisiyim. Ama sanırım çok seçenekleri var ve bir şekilde elediler.
Umarım daha iyi yerlerde staj imkanı yakalarsın.Banada yarın bugün dönüş yaparlar diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.