Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
27 Kas 2025
22
1
0
Meslek
İdari
bugün sınava girdim inglizce nedense zor geldi genel yetenek sınavı gayet iyidi fakat ing'de a2 diye nitelendirilecek 2-3 soru vardı umarım olumlu bir geri dönüş olur ne zaman dönüş yaparlar bilen var mı? Kaç doğru yapılması lazım baraj tarzı mı sıralama tarzı mı ilerliyor sonuçlar. Benden farklı girenler ne düşünüyor?

Merhabalar umarım olumlu bir dönüş alırsınız bende başvuru yapmıştım ama sınav için 7 aralık tarihi belirlendi . Benim İng seviyem B1 ama yine de çok tedirginim sizce B1 seviyesi için nasıl bir sınav?

• Like
Tepkiler: sdsdsdsdsd
Merhabalar umarım olumlu bir dönüş alırsınız bende başvuru yapmıştım ama sınav için 7 aralık tarihi belirlendi . Benim İng seviyem B1 ama yine de çok tedirginim sizce B1 seviyesi için nasıl bir sınav?
benimde okudugum bolum ing ama vocab iyi çalış paragraf iyi çalış umarım senin ki olumlu olur

Ben sınavlara hazırlanırken burdan faydalanmıştım şimdi de kendi deneyimlerimi aktarmak isterim. Arkadaşlar bu cumartesi sınava girdim, genel yetenek kısmında sorular kolaydı fakat süreyi doğru kullanmak gerekiyor. Tyt problem sorusu benzeri sorular, sözel mantık soruları , kesilen kağıdın açınımı vs sorular vardı. İngilizce kısmında perfect tense'lere bı bakın , vocabulary, paragraf sorularından oluşuyordu ve çok zor değildi B1+ biri için yapılabilecek düzeyde. İki sınav içinde önemli olan konu süreyi doğru yönetmek. Herkese başarılar arkadaşlar.

bugün sınava girdim inglizce nedense zor geldi genel yetenek sınavı gayet iyidi fakat ing'de a2 diye nitelendirilecek 2-3 soru vardı umarım olumlu bir geri dönüş olur ne zaman dönüş yaparlar bilen var mı? Kaç doğru yapılması lazım baraj tarzı mı sıralama tarzı mı ilerliyor sonuçlar. Benden farklı girenler ne düşünüyor?
merhaba, sınavlar kaç sorudan oluşuyordu? her sınav için süre sınırı neydi? ve sınavların içeriği hakkında daha detaylı birkaç şey yazabilir misiniz

merhaba, sınavlar kaç sorudan oluşuyordu? her sınav için süre sınırı neydi? ve sınavların içeriği hakkında daha detaylı birkaç şey yazabilir misiniz
30 genel 30 ing 25 er dk daha detaylı ne yazıyım onu anlamadım
ingilizce soruların genel konu dağılımı ne şekildeydi paragraf soruları ağırlıklı mıydı grammer vs zor muydu ya da sınava girmeden önce mutlaka tekrar yap diyebileceğiniz bir konu var mı

ingilizce soruların genel konu dağılımı ne şekildeydi paragraf soruları ağırlıklı mıydı grammer vs zor muydu ya da sınava girmeden önce mutlaka tekrar yap diyebileceğiniz bir konu var mı
İkisi de 30 dakika. Süre yetiyor rahat bir şekilde. İngilizce soruları genelde boşluk doldurma ve paragraf olarak geliyor. Spesifik olarak bir şeye çalış demek yanlış olur çünkü genel olarak her tür kazanımdan soru geliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.