SUNEXPRESS Speaking Pratiği

• Konbuyu başlatan berkozmen
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba arkadaşlar forumda biraz dolaştım fakat speaking için bir konu göremedim.Bilindiği üzere ingilizce bilmek ayrı konuşmak ayrı bir mesele bu sebeple ingilizce konuşma pratiği yapmak için bir konu açmak istedim.Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var ise yorumlara Speaking konusunda ücretsiz bir şekilde kendimi geliştirebileceğim önerileri yazar mısınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar forumda biraz dolaştım fakat speaking için bir konu göremedim.Bilindiği üzere ingilizce bilmek ayrı konuşmak ayrı bir mesele bu sebeple ingilizce konuşma pratiği yapmak için bir konu açmak istedim.Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var ise yorumlara Speaking konusunda ücretsiz bir şekilde kendimi geliştirebileceğim önerileri yazar mısınız?
Konuyu düzenlemeden önceki versiyonu, maalesef HavaPersonel için sürdürülebilir değil. Düzelttiğim mesajınızı tekrar inceleyin. Eğer düzelttiğim şekilde sizin için uygunsa bana buradan bildirmenizi istiyorum. Uygun değilse konunuzu silebiliriz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Speaking konusunda , uygunsa paylaşmak, benimde kullandığım faydasını gördüğüm ,Episoden isimli ücretsiz bir uygulama var bakabilirsin, uygulamayı kullanmak için seni gerçek bir insan mülakata alıp yeterliliğine bakıyor , B1 yeterli olacaktır giriş hakkı için sonrasında ise ücretsiz bir şekilde 7 şer dakikadan sayısız konuşma gerçekleştiriyorsunuz dünyadaki insanlarla , mülakat sayesinde seviyesi yetmeyen insanlarda olamamış oluyor, günde 1 saat kullanırsan gelişimin illaki olucaktır, araştırmanı tavsiye ederim.

Eğer gerçek insanlarla konuşmak sizi geriyorsa Praktika isimli uygulamayı öneririm. Yapay zeka destekli bir uygulama. Premium versiyonu gayet makul bir ücrete sahip. Günün her saati istediğiniz konuda istediğiniz kadar speaking pratiği yapabilirsiniz. İşe giriş mülakatı alıştırmaları bile yapabiliyorsunuz ve size düzeltmeniz gereken noktalar üzerine geri bildirim sağlıyor. Kurduğunuz cümlede hata varsa ya da sohbete daha uygun bir kalıp varsa bunları sohbetin akıcılığını bozmadan size bildiriyor. Birçok farklı aksan ile pratik yapabiliyorsunuz. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum.

Eğer gerçek insanlarla konuşmak sizi geriyorsa Praktika isimli uygulamayı öneririm. Yapay zeka destekli bir uygulama. Premium versiyonu gayet makul bir ücrete sahip. Günün her saati istediğiniz konuda istediğiniz kadar speaking pratiği yapabilirsiniz. İşe giriş mülakatı alıştırmaları bile yapabiliyorsunuz ve size düzeltmeniz gereken noktalar üzerine geri bildirim sağlıyor. Kurduğunuz cümlede hata varsa ya da sohbete daha uygun bir kalıp varsa bunları sohbetin akıcılığını bozmadan size bildiriyor. Birçok farklı aksan ile pratik yapabiliyorsunuz. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
Praktikayı ben de indirdim bakacam şimdi, bir soruda ben sorıyım bu kelime dağarcığını geliştirme için sınırısız flashcard uygulaması yada herhangi bir aralıklı kelime tekrarı yaptıracak uygulama önerisi olan var mı eskiden memrise vardı güzel şekilde ,şuan format değiştirdi kullanılmıyor.

Konuyu okuyanlar;