highpew
HavaPersonel.Com
Havacılık ile anlaşması olan bir hastane olması önemli Antalya’dan alacak olursanız Rich Hospital’ı önerebilirim.
Teşekkür ederim admin pasaport sürem dolmuştu fotokopisi isteniyor bir sorun olur muSHGM tarafından yetkilendirilmiş hastaneler aşağıda yer almakta. Yetki kapsamı sütununa dikkat etmeyi unutmayın.
Southwind e mi çalışıyorsunuzHavacılık ile anlaşması olan bir hastane olması önemli Antalya’dan alacak olursanız Rich Hospital’ı önerebilirim.
Alım devam etmese ilan açık olmazdı diye düşünüyorum beklemede kalınmerhaba southwind ilanı hala açık ve başvuru yaptım bir hafta kadar önce, alımlar hala devam ediyor mu bilginiz var mı acaba?
Merhaba tekrar bugün olumlu dönüş aldım bendeAlım devam etmese ilan açık olmazdı diye düşünüyorum beklemede kalın
Merhaba tekrar bugün olumlu dönüş aldım b
hayirli olsunMerhaba tekrar bugün olumlu dönüş aldım bende
Merhaba tekrar bugün olumlu dönüş aldım bende
Tesekkürler mülakattan olumlu dönüş aldımhayirli olsunsinava mi girmistiniz yoksa basvurunuza mı donus aldiniz? ben basvuruma donus bekliyorum
Şimdiden başarılar dilerim. Öncelikle kendini tanıt , neden bu meslek, zor yolcu olursa ne yaparsın gibi sorular soruldu. Daha çok kendinizle alakalı sorular soruyorlar aslında. 4 kişi var kurulda 1 i yabancı. Strese girmeden konuşursanız rahat geçeceğini düşünüyorum.Merhaba. adınıza sevindim. Ben de 10 temmuzda mülakata gireceğim biraz bilgi verebilir misiniz acaba? Neler sordular, ne kadar sürdü gibi.
sizin basvurunuz ve sinav linki almanizin arasi ne kadar surmustu acabaMerhaba. adınıza sevindim. Ben de 10 temmuzda mülakata gireceğim biraz bilgi verebilir misiniz acaba? Neler sordular, ne kadar sürdü gibi.
Çok sevindim hayırlı olsunMerhaba tekrar bugün olumlu dönüş aldım bende
Çok teşekkür ederim. Beni de endişelendiren şey stres ama umarım başa çıkabilirim.Şimdiden başarılar dilerim. Öncelikle kendini tanıt , neden bu meslek, zor yolcu olursa ne yaparsın gibi sorular soruldu. Daha çok kendinizle alakalı sorular soruyorlar aslında. 4 kişi var kurulda 1 i yabancı. Strese girmeden konuşursanız rahat geçeceğini düşünüyorum.
Aşağı yukarı 1 hafta kadar sürmüştü sınav linkini almam.sizin basvurunuz ve sinav linki almanizin arasi ne kadar surmustu acaba
Kendi yaşadığınız şehirden alabilirsiniz sağlık raporunu, umarım sorunsuz bir şekilde gelirsiniz buraya!Haber gelince yazacağım hemenn sizden sağlık raporu mu istediler
Merhaba sağlık raporunu aldınız mı acaba İzmir denAntalya üzerinden mi almamız gerekecek yani..
Çok teşekkür ederim
Aldım evetMerhaba sağlık raporunu aldınız mı acaba İzmir den