SOUTHWIND Southwind Airlines Mülakat

• Konbuyu başlatan spencece
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Southwind airlines tecrübesiz kabin için işe alım sürecinde olan var mı ya da mülakata katılan?

Bana daha yeni ingilizce sınavı gönderildi, ve üstüne aradılar cumartesi gününe kadar girmeniz bekleniyor diye. Fakat mülakata davet edilirsem şirketle alakalı çok bir bilgim yok açıkçası. Kendini geliştirmeye çalışan bir şirket mi bildiklerinizi yazabilir misiniz arkadaşlar

Evet bende merak ediyorum. İngilizce sınavını geçmişim salı günü yüz yüze mülakata çağırdılar fakat çok bilgi bulamadım. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim bende

• Like
Tepkiler: Gae
Evet bende merak ediyorum. İngilizce sınavını geçmişim salı günü yüz yüze mülakata çağırdılar fakat çok bilgi bulamadım. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim bende
Merak etme gayet chill bi ortam var 4 kişi vat karşında biri yabancı uyruklu cvne göre tamamen seni tanımaya yönelik sohbet havasında geçiyor umarım başarılı olursun

Merak etme gayet chill bi ortam var 4 kişi vat karşında biri yabancı uyruklu cvne göre tamamen seni tanımaya yönelik sohbet havasında geçiyor umarım başarılı olursun
Teşekkürler 🙏🏻

Konuyu okuyanlar;