Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

turizmci

Üye
10 Kas 2025
190
53
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar dönüş alan olmuştu en son İngilizce sınavına mı girdiniz merak ediyorum

10 aralıkta dönüş olmuştu envanterleri 2 gün içinde tamamladım. En son cuma günü ingilizce sınavına girmiştim online az önce mail geldi haftaya mülakat tarihi vermişler.

• Like
Tepkiler: gunes
İngilizce sınavı ajet online sınav gibiydi hemen hemen zorluğu aynı bence ama arayüz sunex sınavı gibiydi listening de vardı. Speaking soruları vardı en sonda yanlış hatırlamıyorsam 3 tane. Bir ara bağlantı koptu hatası verdi sonra yeniledim hata aldığım soru boşa gitti göstermedi ekran sonraki sorudan devam ettim, sınav boyunca video kaydınız alınıyor. Chrome'dan girmenizi tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: gunes
İngilizce sınavı ajet online sınav gibiydi hemen hemen zorluğu aynı bence ama arayüz sunex sınavı gibiydi listening de vardı. Speaking soruları vardı en sonda yanlış hatırlamıyorsam 3 tane. Bir ara bağlantı koptu hatası verdi sonra yeniledim hata aldığım soru boşa gitti göstermedi ekran sonraki sorudan devam ettim, sınav boyunca video kaydınız alınıyor. Chrome'dan girmenizi tavsiye ederim.
İnsan kaynaklarının mailini atar mısınız lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.