THY Skytest Satan Var Mı?

• Konbuyu başlatan Atillius
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Pace test
Merhaba arkadaşlar Pace testte retest sürecindeyim skyteset üzerinden çalışmak istiyorum. Satmak isteyenler varsa bana ulaşabilir.

Ücretsiz zaten paralı mı

Dostum internete yaz skytest diye indir atpl tv’de vardı galiba ücretsiz olarak

Bilmiyorum Link atar mısınız?
İnternette ücretsiz bulunabilen sürüm şu an pace testinde uygulanan sürümden farklı. Ben o sebeple para verip yeni versiyonu almıştım. Siz ücretsiz versiyonu inceleyin işinizi görmediğini düşünürseniz bu entry’den haber verin size mail üzerinden güncel skytest için ulaşayım.

İnternette ücretsiz bulunabilen sürüm şu an pace testinde uygulanan sürümden farklı. Ben o sebeple para verip yeni versiyonu almıştım. Siz ücretsiz versiyonu inceleyin işinizi görmediğini düşünürseniz bu entry’den haber verin size mail üzerinden güncel skytest için ulaşayım.
Olur hocam ulaşabilir misin onu da öğreneyim

Normalde platformumuzda dış platformlara yönlendirme yasak ancak sizin konunuz için inisiyatif sağlayıp e-mail adresi paylaşmanıza olanak tanımakla beraber, maalesef platformumuzda üyelerimiz arasında özel mesajlaşma gibi bir özellik sunmuyoruz.

Karşılıklı güven problemleri oldu ve siz attığım mesaja cevap vermediniz. Ben almaktan vazgeçmedim.

Konuyu okuyanlar;