Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Ara 2025
38
4
5
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhabalar, altitude değiştirdiğim halde airpeedimde hiçbir değişiklik gerçekleşmiyor. Airspeedim değişsin diye çok ani iniş veya yükseliş yapıyorum fakat airspeed sürekli yeşil noktanın orda doğru aralıkta kalıyor ve sonucu %100 geliyor her zaman. Ayarlardan airspeedim active olmasına rağmen ne yaparsam yapayım oynamama gerek kalmıyor hep sabit kaldığı için. Bilgi sahibi birisi bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhabalar, altitude değiştirdiğim halde airpeedimde hiçbir değişiklik gerçekleşmiyor. Airspeedim değişsin diye çok ani iniş veya yükseliş yapıyorum fakat airspeed sürekli yeşil noktanın orda doğru aralıkta kalıyor ve sonucu %100 geliyor her zaman. Ayarlardan airspeedim active olmasına rağmen ne yaparsam yapayım oynamama gerek kalmıyor hep sabit kaldığı için. Bilgi sahibi birisi bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Skytestin hangi modunda oynuyorsunuz easy ve mediumda oynuyorsanız onlarda sabit difficultt modda değişiyo sadece

Skytestin hangi modunda oynuyorsunuz easy ve mediumda oynuyorsanız onlarda sabit difficultt modda değişiyo sadece
Easy medium difficult modunda değilde solda custom settings yapıp kendim ayarlayarak oynadım bunca zaman ama sizin dediğiniz modlarla oynayarak deneyeceğim teşekkür ederimm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.