Merhabalar skytest için ortak olabilecek birini arıyorum . Dikkatini çekenler bana ulaşabilir mi?
B Begmmdallgc HavaPersonel.Com Katılım 13 Nis 2024 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 3 Tem 2024 + - #1 Merhabalar skytest için ortak olabilecek birini arıyorum . Dikkatini çekenler bana ulaşabilir mi?
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,077 Tepkime puanı 1,915 4 Tem 2024 #2 Yazılımları kaçak kullanmak bilgisayarınıza zarar verebilir ve kişisel veri gibi özel bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir.
Yazılımları kaçak kullanmak bilgisayarınıza zarar verebilir ve kişisel veri gibi özel bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir.
G gremlinabi HavaPersonel.Com Katılım 23 Haz 2024 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 4 Tem 2024 #3 admin' Alıntı: Yazılımları kaçak kullanmak bilgisayarınıza zarar verebilir ve kişisel veri gibi özel bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Haklısın admin o ihtimali göze alarak indirme yapılmalı, ben uyarmayı unuttum. Zararlı olduğunu düşünüyorsan link verdiğim cevabı silebilirsin.
admin' Alıntı: Yazılımları kaçak kullanmak bilgisayarınıza zarar verebilir ve kişisel veri gibi özel bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Haklısın admin o ihtimali göze alarak indirme yapılmalı, ben uyarmayı unuttum. Zararlı olduğunu düşünüyorsan link verdiğim cevabı silebilirsin.
D denemepgs HavaPersonel.Com Katılım 4 Tem 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 4 Tem 2024 #4 merhaba, pegasusun skytest sınavı nasıl bir sınavdır, örnek var mıdır, hangi siteden ulaşabilirim?