Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

dontdothis

Üye
20 Kas 2025
14
4
0
Meslek
Kabin
Bugün yüzyüze mülakata gititm fakat boy kiloda skar izleri yüzünden elendim. Aslında şirkette yüzünde skar izi cok daha fazla olanlar varken bu kadar kolay elenmem üzdü açıkçası en azından zaman tanınabilirdi. Çok çalışmıştım tekrar değerlendirmek amacıyla mail atmalı mıyım sizce?

Daha iyi firmaları kostururdum ben olsam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: tokito
Yuzunuz cabaniz motivasyonunuz isteginiz kabiliyetiniz hatta isminiz orada kimsenin umrunda değil.

• Like
Tepkiler: sedazeengn
en azından kuruldan veya ingilizce mülakattan elenseydim dedim böyle elenmek üzdü açıkçası. Daha kötülerini görmeseydim eğer bunu kabullenırdım. Emeklerin bu sekilde bosa cıkması üzücü

• Like
Tepkiler: tokito ve Meloha
en azından kuruldan veya ingilizce mülakattan elenseydim dedim böyle elenmek üzdü açıkçası. Daha kötülerini görmeseydim eğer bunu kabullenırdım. Emeklerin bu sekilde bosa cıkması üzücü
direkt mi elediler sanki süre veriyorlardı. Bu arada geçmiş olsun umarım karşına çok daha iyi fırsatlar çıkar

İngilizce mülakata girincede pek bişey değişmiyor olsa gerek :) mülakatta kendimden emin bir şekilde tüm sorulara cevap verip, ık mık yapmadan konuştuğum halde ingilizceden olumsuz aldım bugün.. mülakatı yapan kişinin neye göre olumsuz verdiğini anlamakla geçti tüm günüm. Büsbütün bir hayal kırıklığı..

Geçmiş olsun. Şirketlerin değerlendirme süreçlerini objektif bir şekilde değerlendirip ilerleyen aşamada süreçlerin geliştirilmesi adına katkı sağlamak isterseniz aşağıdaki linkten konu açıp şirketleri değerlendirebilir, eksik bulduğunuz şeyleri güzel bir üslupla ifade edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda başarılar dileriz.

Özel değilse ne tür bir yara iziniz vardı belirtebilir misiniz?

Özel değilse ne tür bir yara iziniz vardı belirtebilir misiniz?
Ben de meraktayım. Kontrolü göz ile mi yaptılar? El ile de kontrol sağladılar mı? Fark edildiğinde iz/izlerin hikayesi/sebebi soruluyor normalde. Ne derece, nasıl izlerdi sizinkiler?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.