bana da 2 ağustosta geldi olumlu maili. dün akşam gelir diye düşünüyordum bakalım kaç gün sürecek...cuma geldi bekliyorum
Bana da 2 Ağustosta geldi. Bence bu hafta bir gün mülakat tarih maili gelecek, haftaya da çağıracaklar.bana da 2 ağustosta geldi olumlu maili. dün akşam gelir diye düşünüyordum bakalım kaç gün sürecek...
Hangi gün ggirdiniz sınavaBana da 2 Ağustosta geldi. Bence bu hafta bir gün mülakat tarih maili gelecek, haftaya da çağıracaklar.
26 TemmuzdaHangi gün ggirdiniz sınava
Çok tebrik ederim. Umarım süreciniz olumlu ilerler.Az önce mülakat davet maili aldım.
Çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim. Umarım süreciniz olumlu ilerler.
Ne zaman mulakata gideceksiniz?bana da az once gelmis. hayırlısı olsun herkes icin
İngilizce seviyeniz nedir, benim de sınavım gayet iyi geçti ama sonucum bile belli olmadı henüzBugun davet alan yok sanırım
ileri seviye , 2 agustosda olumlu cevap aldım davet daha gelemdiİngilizce seviyeniz nedir, benim de sınavım gayet iyi geçti ama sonucum bile belli olmadı henüz
Gelir o zaman kesin. Bence siralamaya gore veriyor. Cunku bazi arkadaslari 10 gun sonra mulakata cagirmislar.ileri seviye , 2 agustosda olumlu cevap aldım davet daha gelemdi
tesekkur ederimGelir o zaman kesin. Bence siralamaya gore veriyor. Cunku bazi arkadaslari 10 gun sonra mulakata cagirmislar.