Pozisyon veya İlan Adı
Savaş ne zaman biter sizce
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Tem 2025
10
0
0
Meslek
Teknik
Arkadaşlar uçak bakım teknisyeni mezunuyum. Askerliğimi yapacağım fakat bedelli olarak mı uzun dönem mi yoksa kısa dönem mi yapsam karar veremiyorum? Uzun dönem yapsam teknisyen alımları başlar ve kaçırırsam çok üzülücem. Bedelli ise çok pahalı. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

hiçbir şey belli değil gibi duruyor tamamen şans işi hayirli teskereler şimdiden

Arkadaşlar uçak bakım teknisyeni mezunuyum. Askerliğimi yapacağım fakat bedelli olarak mı uzun dönem mi yoksa kısa dönem mi yapsam karar veremiyorum? Uzun dönem yapsam teknisyen alımları başlar ve kaçırırsam çok üzülücem. Bedelli ise çok pahalı. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Benim erkek arkadaşım Thy teknikte çalışıyor savaştan önce Ocak gibi falan bu yıl için Thy nin teknik alımı yapmayacağını söylemişler insan kaynakları tarafından bir görüşmede. Yine de ne olur ne olmaz asla yanlış yönlendirmek istemem ama böyle bir bilgi paylaşılmış yani ve savaştan önce

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.