kerem325
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu bölümü açıktan okuyacağım ve sağlık raporu isteniyor bu rapoeu ha gi hastanelerden ve ne diyerek alabilirim lütfen yardımcı olun
herhangi bir hastaneye gidip danışmaya sivik havacılık bölümü için sağlık raporu istiyorum demeniz yeterliArkadaşlar bu bölümü açıktan okuyacağım ve sağlık raporu isteniyor bu rapoeu ha gi hastanelerden ve ne diyerek alabilirim lütfen yardımcı olun
Düz bir devlet hastanesi de kabul olur mu yoksa gelişmiş bir hastane mi gerekliherhangi bir hastaneye gidip danışmaya sivik havacılık bölümü için sağlık raporu istiyorum demeniz yeterli
açıktan okuyacağın için stajın olmaz haliyle düz devlet hastanesinden de kabul ederlerDüz bir devlet hastanesi de kabul olur mu yoksa gelişmiş bir hastane mi gerekli
Heyet raporu sunan hastaneler olarak aratırsanız karşınıza çıkar. Maalesef her devlet hastanesi bu hizmeti sağlamıyor.Düz bir devlet hastanesi de kabul olur mu yoksa gelişmiş bir hastane mi gerekli
Teşekkürlershgm'nin şöyle bir listesi var ama arkadaşın da dediği gibi staj durumları falan mevzuat nedir tam bilemiyorum onu:
Aöf'nin sitesinde de "herhangi bir sağlık sorunu (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı eksikliği vs.) bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde alınan heyet raporu" diyor. Aöf bürosuna bir sorun isterseniz. Onlar net bilir.
Bu arada hayırlısı olsun
Ben bugün özel bir tıp merkezinde 2000₺ vererek yaklaşık bir saatte çıkardım.Bilginize.Ben de aynı şeyi soracaktım. Ben de aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bazı devlet hastanelerinde heyet raporu alma imkânı var. Sağlık Kurulu polikliniğinden randevu almak gerekiyormuş. Randevusuz da gidilir herhalde ama sıra beklenir.
SHGM'nin sitesinde liste çok farklı bir şey. Heyet raporu veren yerler değil bildiğim kadarıyla. Bu sektörde çalışmaya başlarken oraya yönlendiriliyoruz ama bizim bu başlık altında sorduğumuz şey bu değil. Biz, üniversiteye kayıt olmak için heyet raporu arıyoruz.
Geçen hafta yaşadığım şehirdeki şehir hastanesine gittim. Oradaki görevli bana bütün sağlık testlerinin tamamlanmasının ve kurulun testleri inceleyip raporu vermesinin 3 ay süreceğini söyleyince başka bir yerde şansımı deneyeyim diyerek oradan çıktım. Özel hastanelerde parası neyse verip hızlıca testleri yaptırabilir miyiz diye araştırdım. İnternette araştırdığımda kesin bir bilgi bulamadım. Çevreye sordurttum sadece devletin hastanelerinden alınabilir dediler. 3 ay sürmesi de abartı olmuş, biz öyle bir heyet raporu duymadık dediler. Hastanedeki görevli neden öyle dedi bilmiyorum.
Yarın sabah başka bir devlet hastanesine gideceğim.
Çıkardığınız rapor, bir heyet raporu muydu? Üniversite bunu kabul ediyor mu?Ben bugün özel bir tıp merkezinde 2000₺ vererek yaklaşık bir saatte çıkardım.Bilginize.
Evet heyet raporu.Ben de üniversite için çıkarttım.Çıkardığınız rapor, bir heyet raporu muydu? Üniversite bunu kabul ediyor mu?
Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Ben de gidip oradan yaptırayım. Günlerce devlet hastanesinde uğraşmak istemiyorum.Evet heyet raporu.Ben de üniversite için çıkarttım.
Ben “Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi” isimle tıp merkezinden aldım.Sonra da kargoya verdim kargoyla yollamamı istediler adli sicil kaydı ile.Zaten siz de aynı bölümü tercih ettiyseniz aynıdır hemen hemen süreçler.Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Ben de gidip oradan yaptırayım. Günlerce devlet hastanesinde uğraşmak istemiyorum.
Bildiğim kadarıyla kargoya vermeye gerek yok. Açıköğretimin web sitesinde başvuruyu yaparken de yüklenebiliyor.Ben “Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi” isimle tıp merkezinden aldım.Sonra da kargoya verdim kargoyla yollamamı istediler adli sicil kaydı ile.Zaten siz de aynı bölümü tercih ettiyseniz aynıdır hemen hemen süreçler.
İstanbul Üniversitesi kargoyla istiyor maalesef.Bildiğim kadarıyla kargoya vermeye gerek yok. Açıköğretimin web sitesinde başvuruyu yaparken de yüklenebiliyor.
Ben de bulunduğum yerde bu raporu veren özel bir yer var mı diye araştıracağım.
Valla ben İstanbul Üniversitesine arayıp sordum.Onlar da tıp merkezinden kısa sürede alabileceğimi söyledi.Bugün de aldım,bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum.Devlette çok uzun sürüyor dediler.Ama yine de siz araştırın.Az önce il sağlık müdürlüğünden bir kişiyle görüştüm. "Bu heyet raporunu sadece ama sadece tam teşekküllü devlet hastaneleri verebilir, özel sağlık kuruluşlarının buna yetkisi yok" dedi.