THYTEKNİK Sınav

davidoff

HavaPersonel.Com
Genel yeterlilik sınavında süresi yetmeyen oldu mu? Süre inanılmaz azdı. İngilizce sınavı genel yeterlilikten kolay oldu nerdeyse.

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Sınav zordu her ikiside a2 ingilizcem iyidir sanki kabine giriyomuş gibiydik depocu mu olcaz pilotmu olcaz belli değildi yinede zordu sınavdan düşük alsak süreç bitermi bilen varsa yazarsa sevinirim

admin

Admin
Moderatör
Başarı sıralamasına göre mülakata alınacak kişi sayısı kadar aday çağırılacaktır. Yani sınavdan geçip kalma konusu mülakata çağırılacak aday sayısına ve diğer adayların başarı oranına bağlı bir durum. Moral bozmayın. Umarım çağırılırsınız.

Ramazan

HavaPersonel.Com
Sınavdan geçmemiz için kac soru doğru yapmamız lazımdı böyle bir kriter varmı ? Yada neye göre belli oluyor sonuçlar bilen varmı

yakupp

HavaPersonel.Com
Genel yetenek kolaydida İngilizce zordu

Ramazan

HavaPersonel.Com
Benim genel yeteneğim biraz kötü geçti süreyi ayarlayamadim sanırım ama İngilizce kolaydı bana göre

yagizz

HavaPersonel.Com
Sınav ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan var mı ?

EnesUgur

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu sınav uçak bakım teknisyenliği için değildi değil mi pilotluk için yapıldı?

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Sınavı zor yapıp herkesin elenmesi için yapıldı galiba

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Depo lojistik tesellüm için bu kadar sınavın zor olmasına gerek yoktu a2 isteniyordu b1 seviyenin üzeri sorular çıktı depocuyuz biz bizden bu kadar zor yapmanın anlamı nedir anlamadım

yakupp

HavaPersonel.Com
Bu sınav depo lojistik tesellüm personel alımı için yapildi

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Biliyorryz ama sınavın bu denli zor olması aşırı şaşırttı beni kabin sınavı daha kolaydı

davidoff

HavaPersonel.Com
Biliyorryz ama sınavın bu denli zor olması aşırı şaşırttı beni kabin sınavı daha kolaydı
Ne yalan söyleyeyim beni de zorladı. Mantık sorularında gereksiz ayrıntılı düşündüğüm için çok zaman kaybettim. Son soruları sallamak zorunda kaldım. İngilizce bana göre iyidi ama kesinlikle A2 seviyesinde bir sınav değildi B1-B2 seviyesinde kelime çok vardı. Kaç kişi alacaklar bilmiyorum ama sanırım beni çağırmazlar gibi duruyor.

Konuyu okuyanlar;