davidoff

Üye
3 Ağu 2023
66
6
0
Genel yeterlilik sınavında süresi yetmeyen oldu mu? Süre inanılmaz azdı. İngilizce sınavı genel yeterlilikten kolay oldu nerdeyse.

• Like
Tepkiler: Ramazan
Sınav zordu her ikiside a2 ingilizcem iyidir sanki kabine giriyomuş gibiydik depocu mu olcaz pilotmu olcaz belli değildi yinede zordu sınavdan düşük alsak süreç bitermi bilen varsa yazarsa sevinirim

Başarı sıralamasına göre mülakata alınacak kişi sayısı kadar aday çağırılacaktır. Yani sınavdan geçip kalma konusu mülakata çağırılacak aday sayısına ve diğer adayların başarı oranına bağlı bir durum. Moral bozmayın. Umarım çağırılırsınız.

Sınavdan geçmemiz için kac soru doğru yapmamız lazımdı böyle bir kriter varmı ? Yada neye göre belli oluyor sonuçlar bilen varmı

Benim genel yeteneğim biraz kötü geçti süreyi ayarlayamadim sanırım ama İngilizce kolaydı bana göre

Arkadaşlar bu sınav uçak bakım teknisyenliği için değildi değil mi pilotluk için yapıldı?

Depo lojistik tesellüm için bu kadar sınavın zor olmasına gerek yoktu a2 isteniyordu b1 seviyenin üzeri sorular çıktı depocuyuz biz bizden bu kadar zor yapmanın anlamı nedir anlamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.