B
beklebekleoldum
HavaPersonel.Com
Merhaba bugün adli sicil kaydını mail atmak için aranan var mı? Süreç ilerliyor ama olumlu mu olumsuz mu bilgi verilmedi hala
Merhaba bugün adli sicil kaydını mail atmak için aranan var mı? Süreç ilerliyor ama olumlu mu olumsuz mu bilgi verilmedi hala
Merhaba ben de bugün aradım ve adli sicil kaydını istediler ve söylenilen emaile gönderin dediler. Size bir şey sormak istiyorum. Bana verilen maili ben yazdım ve gönderdim fakat mail adresini doğru aldığımdan emin değilim, o yüzden şüphe duyuyorum yanlış gönderdim diye. Muh...oz.... başlayan mail mi? Mail adresinin sonundan emin değilim. Sizden ricam bana mail adresini gönderir misiniz eğer aynı kişiyse?Merhaba bugün adli sicil kaydını mail atmak için aranan var mı? Süreç ilerliyor ama olumlu mu olumsuz mu bilgi verilmedi hala
Benide aradılar. Süreciniz hala devam ediyor denildi. Olumlu olumsuz bir dönüş olmadıMerhaba bugün adli sicil kaydını mail atmak için aranan var mı? Süreç ilerliyor ama olumlu mu olumsuz mu bilgi verilmedi hala
Maalesef benimki farklı şekilde başlıyordu o yüzden tam olarak bir şey diyemiyorumMerhaba ben de bugün aradım ve adli sicil kaydını istediler ve söylenilen emaile gönderin dediler. Size bir şey sormak istiyorum. Bana verilen maili ben yazdım ve gönderdim fakat mail adresini doğru aldığımdan emin değilim, o yüzden şüphe duyuyorum yanlış gönderdim diye. Muh...oz.... başlayan mail mi? Mail adresinin sonundan emin değilim. Sizden ricam bana mail adresini gönderir misiniz eğer aynı kişiyse?
Sonu @tgs.aeroMerhaba ben de bugün aradım ve adli sicil kaydını istediler ve söylenilen emaile gönderin dediler. Size bir şey sormak istiyorum. Bana verilen maili ben yazdım ve gönderdim fakat mail adresini doğru aldığımdan emin değilim, o yüzden şüphe duyuyorum yanlış gönderdim diye. Muh...oz.... başlayan mail mi? Mail adresinin sonundan emin değilim. Sizden ricam bana mail adresini gönderir misiniz eğer aynı kişiyse?
Eğer şüpheliyseniz, doğru olduğunu düşündüğünüz isim soy isimi Linkedin üzerinde aratın tgs ekleyerek, bulabilirsiniz belki. Ben buldum mail atmamı isteyen kişiyi.Merhaba ben de bugün aradım ve adli sicil kaydını istediler ve söylenilen emaile gönderin dediler. Size bir şey sormak istiyorum. Bana verilen maili ben yazdım ve gönderdim fakat mail adresini doğru aldığımdan emin değilim, o yüzden şüphe duyuyorum yanlış gönderdim diye. Muh...oz.... başlayan mail mi? Mail adresinin sonundan emin değilim. Sizden ricam bana mail adresini gönderir misiniz eğer aynı kişiyse?
Tamamdır. Sonundan emin değildim şimdi emin oldum çok sağ olun.Sonu @tgs.aero
Bana söylenen kişi maili bu değil
bana da @tgs.airo dediği için mail gitmemiş şimdi düzelttim sağolSonu @tgs.aero
Bana söylenen kişi maili bu değil
Bana verilen mail adresi farklı kişiye aittiMerhaba ben de bugün aradım ve adli sicil kaydını istediler ve söylenilen emaile gönderin dediler. Size bir şey sormak istiyorum. Bana verilen maili ben yazdım ve gönderdim fakat mail adresini doğru aldığımdan emin değilim, o yüzden şüphe duyuyorum yanlış gönderdim diye. Muh...oz.... başlayan mail mi? Mail adresinin sonundan emin değilim. Sizden ricam bana mail adresini gönderir misiniz eğer aynı kişiyse?
Ne demek yardımlaşmak için burdayız. İnşallah tez zamanda olumlu cevabını alırız da bu stres biterbana da @tgs.airo dediği için mail gitmemiş şimdi düzelttim sağol
8 şubattamülakata ne zaman girmiştiniz?
19 Şubattamülakata ne zaman girmiştiniz?
Bende 20 Şubat'ta girdim henüz aramadılar. İnşallah olumlu şekilde dönüş sağlanırBen 16 şubatta mülakata girmiştim ancak henüz aramadılar bu hafta mı arayacaklar acaba
Ben çalışıyordum, 4 Şubat'tan itibaren sigortam yatmıyorMerhaba arananlara bi şey sormak istiyorum da güncel olarak çalışıyor musunuz acaba ? Yani şu an sgknız yatıyor mu
Beni aramadılar. Sadece sgk için dün aradılar. Bu adli sicil kaydı ne için isteniyor acabaMerhaba bugün adli sicil kaydını mail atmak için aranan var mı? Süreç ilerliyor ama olumlu mu olumsuz mu bilgi verilmedi hala