Pozisyon veya İlan Adı
Km
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Zuzuzu

Üye
6 Şub 2025
176
73
5
Arkadaşlar merhaba, sağlık sertifikamı aldım bütün değerlerim normal herhangi bi sorun görünmedi, ekg bütün aşamaların en sonunda çekildiği için ben biraz gereğinden fazla heyecan yaptım, nabzım 115-106 değerlerinin altına düşmedi. Hemşire doktor falan baya uğraştı ama 100 altına düşmedi. 115 olarak kaldı. Sertifikayı aldım fakat sağlık için tekrar gittiğimde bu durum engel teşkil eder mi. Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, sağlık sertifikamı aldım bütün değerlerim normal herhangi bi sorun görünmedi, ekg bütün aşamaların en sonunda çekildiği için ben biraz gereğinden fazla heyecan yaptım, nabzım 115-106 değerlerinin altına düşmedi. Hemşire doktor falan baya uğraştı ama 100 altına düşmedi. 115 olarak kaldı. Sertifikayı aldım fakat sağlık için tekrar gittiğimde bu durum engel teşkil eder mi. Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.
Sanmıyorum problem olacağını. İllaki sorar doktor değerlerin neden yüksek çıktığını ancak problem olmaz. Sürecinizde başarılar dilerim.

Sorun olmaz. Ekg çekim odası üst kattaydı çok merdiven çıktım yoruldum ondandı dersin :)

• Like
Tepkiler: tokito
AJET anladığım kadarıyla 100 altını istiyor doktorların ve hemşirenin çabası bu yüzdendi sanırım
O yüzden olduğunu sanmıyorum. Tabi düşük gösterilmesi senin için daha iyi ama 2 kat merdiven çıkınca 2 metre koşunca bile yükselen bir şey bu yani o kadar da abartmalılar bence. :) her kabin memurunun nabzı zaman zaman 100 ün üstüne çıkıyordur illaki

O yüzden olduğunu sanmıyorum. Tabi düşük gösterilmesi senin için daha iyi ama 2 kat merdiven çıkınca 2 metre koşunca bile yükselen bir şey bu yani o kadar da abartmalılar bence. :) her kabin memurunun nabzı zaman zaman 100 ün üstüne çıkıyordur illaki
Yani haklısınız bana göre öyle size göre de öyle ama bazen bazı kurallar mantık dışına çıkıyor kitapta ne yazıyorsa o derlerse sıkıntı ben o kısmı düşünüyorum :)

Merhaba, sertifika için ne kadar ücret ödediniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.