THY Shgm Sağlık Raporu

• Konbuyu başlatan M4B
  • Başlangıç tarihi
M

M4B

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese. THY kabin memurluğu için gereken sağlık raporunu İzmir'deki bir SHGM hastanesinden alacağım. Benden ek tetkik istenmesi durumunda bu tetkikleri farklı bir SHGM hastanesinden almam sorun olur mu?

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese. THY kabin memurluğu için gereken sağlık raporunu İzmir'deki bir SHGM hastanesinden alacağım. Benden ek tetkik istenmesi durumunda bu tetkikleri farklı bir SHGM hastanesinden almam sorun olur mu?
Özel değilse neden aynı hastaneden almıyorsunuz

D

dorlions

HavaPersonel.Com
Sanmıyorum zira zaten shgm'nin listelediği hastaneler listesinde olduğu icin bir problem yaratmayacaktır bence. Tabi bu bir nevi varsayım aynı zamanda, bizzat benzerini yaşayan varsa umarım yazıp yardımcı olur fakat mantıken olmaması gerekiyor.

Ayrıca müsaadenizle bir soru sormak istiyorum. Kurul mulakati sonucu bekliyorum ben de, siz hangi gün kurul mulakatina girmiştiniz ve cevap aldınız?

Herkese başarılar dilerim.

M

M4B

HavaPersonel.Com
Sanmıyorum zira zaten shgm'nin listelediği hastaneler listesinde olduğu icin bir problem yaratmayacaktır bence. Tabi bu bir nevi varsayım aynı zamanda, bizzat benzerini yaşayan varsa umarım yazıp yardımcı olur fakat mantıken olmaması gerekiyor.

Ayrıca müsaadenizle bir soru sormak istiyorum. Kurul mulakati sonucu bekliyorum ben de, siz hangi gün kurul mulakatina girmiştiniz ve cevap aldınız?

Herkese başarılar dilerim.
henüz mülakata girmedim

F

fuzdriel

HavaPersonel.Com
Sağlık testinin ücreti ne kadar acaba.

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Bu arada Reyap Çorlu Hastanesinde 8.900 tl’ye aldım bilginiz olsun. ( Uçuş raporu değil Heyet Raporu Turkish Technic için 7 hekim )

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar saglik raporu almadan 3 4 hafta önce ameliyat olmak sorun yaratir mi ?

Konuyu okuyanlar;