THY Shgm Sağlık Raporu Pskiyatri Geçmişi

• Konbuyu başlatan Erdinç Kalaycıoğlu
  • Başlangıç tarihi
Erdinç Kalaycıoğlu

Erdinç Kalaycıoğlu

HavaPersonel.Com
Mülakatım olumlu sonuçladı sağlık raporumu da aldım. 3 yıl önce antidepresan kullanmışlığım var bi tanı üzerine. Sağlık raporu almak için gittiğim hastanedeki pskiyatr bazı testler istedi ve rapora Bu tanı yanlıştır gibi bir şey yazdı. İşe giriş muayenesinden geçen biri varsa yardımcı olabilir mi bana bir de takım elbiseyle mi gideceğim yine?

E

eneskaya

HavaPersonel.Com
Merhaba benim de başka bir sorum var ayagımda implant var. bu thy yönetmeleiğine göre kesinlikle engel ancak pegasus ve shgm icin bu geçerli mi.. Pegasusta mülakatım var gideyim mi gitmyeyim kararsızım

M

merve7

HavaPersonel.Com
Mülakatım olumlu sonuçladı sağlık raporumu da aldım. 3 yıl önce antidepresan kullanmışlığım var bi tanı üzerine. Sağlık raporu almak için gittiğim hastanedeki pskiyatr bazı testler istedi ve rapora Bu tanı yanlıştır gibi bir şey yazdı. İşe giriş muayenesinden geçen biri varsa yardımcı olabilir mi bana bir de takım elbiseyle mi gideceğim yine?
Merhaba ne gibi testler yaptılar benimde geçmişimde psikiyatri var ve size

S

Ssalihaaozturk

HavaPersonel.Com
Erdinç bey merhabalar, öncelikle hangi hastaneden rapor aldığınızı ve işe giriş muayeneniz gerçekleştiyse son durumunuz nedir öğrenebilir miyim oldukça şaibeli bir süreç

Konuyu okuyanlar;