THY Shgm Onaylı Hastanelerde Sağlık Rapor Ücreti Ne Kadar

fuze97

HavaPersonel.Com
thy mulakatları gectıkten sonra sghm nin seçtiği hastenelerde yaptırdıgınız Sağlık belgesine ne kadar ücret ödediniz?

vanmortayt

HavaPersonel.Com
merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.

vanmortayt

HavaPersonel.Com
thy mulakatları gectıkten sonra sghm nin seçtiği hastenelerde yaptırdıgınız Sağlık belgesine ne kadar ücret ödediniz?
merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.

fuze97

HavaPersonel.Com
merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba şu an güncel 8840 tl ye yaptırdım ben

vanmortayt

HavaPersonel.Com
merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.

kesin bir bilgim yok ama bu belgenin sgk tarafından karşılandığını düşünmüyorum. lisans benzeri bir durum olduğundan ücreti neyse herkes tarafından ödeniyordur karşılanmıyordur. tabi araştırmak lazım hastane ücreti doktor vizite ücretleri vs de dahilse bazı sağlık sigortaları karşılıyor olabilir

Cansu34

HavaPersonel.Com
Merhabalar ; sağlık raporu aldığınıza göre mülakatları geçmişisniz tebrikler. Haftaya bende gireceğim yalnız boy ve kilonun kadınlar için ne olması gerektiğini bilemiyorum rica etsem paylaşır mısınız ? boya göre +2 ya da + 5 gibi bir durum var kilo da

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba
Thy kabin memuru alım kriterlerinde yazıyor olması lazım. 161 60 kilo ile geçtim ben

miracozkara1118

HavaPersonel.Com
merhaba antidepresan geçmişi olan biri olarak sağlık raporu almalı mıyım? eleneceğim bir şey için 10.000 TL vermek istemiyorum daha sonra e-nabızdan elenme riski de var

Ssalihaaozturk

HavaPersonel.Com
merhaba antidepresan geçmişi olan biri olarak sağlık raporu almalı mıyım? eleneceğim bir şey için 10.000 TL vermek istemiyorum daha sonra e-nabızdan elenme riski de var
Merhabalar bu konuyla alakalı bilgi alabildiniz mi ya da sağlık kontrolü yaptırdınız mı acaba? Çok acil öğrenmem gerekiyor da

Konuyu okuyanlar;