merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.
merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.thy mulakatları gectıkten sonra sghm nin seçtiği hastenelerde yaptırdıgınız Sağlık belgesine ne kadar ücret ödediniz?
merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.
merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.
Merhaba şu an güncel 8840 tl ye yaptırdım ben
hangi hastane? sgk var olması veya yok olması etkılıyor mu ?Merhaba şu an güncel 8840 tl ye yaptırdım ben
sabah gidiyorsun öğlene kadar bitiyor diye biliyorum.ne kadar sürüyor acaba tamamlanması ? bir gün içerisinde halledilebiliyor mu bu iş ?
Ankara koru hastanesinde yaptırdım. İstanbul medicana da aynı. Etkilemiyorhangi hastane? sgk var olması veya yok olması etkılıyor mu ?
Tebrikler ederim basvuru tarihiniz neydi acaba sırayla çağırıyorlar ya öngörü içinMerhaba
Thy kabin memuru alım kriterlerinde yazıyor olması lazım. 161 60 kilo ile geçtim ben
Merhabalar bu konuyla alakalı bilgi alabildiniz mi ya da sağlık kontrolü yaptırdınız mı acaba? Çok acil öğrenmem gerekiyor damerhaba antidepresan geçmişi olan biri olarak sağlık raporu almalı mıyım? eleneceğim bir şey için 10.000 TL vermek istemiyorum daha sonra e-nabızdan elenme riski de var