fuze97

Üye
8 Kas 2023
37
5
35
thy mulakatları gectıkten sonra sghm nin seçtiği hastenelerde yaptırdıgınız Sağlık belgesine ne kadar ücret ödediniz?

thy mulakatları gectıkten sonra sghm nin seçtiği hastenelerde yaptırdıgınız Sağlık belgesine ne kadar ücret ödediniz?
merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.

• Like
Tepkiler: tayfungu
merhaba. haziran alımlarında sağlık raporu 9000 tl civarı tutuyor, adayları direkt hastaneye yönlendirip olumsuz olabilecek adaylara masraf olmaması için pilot uygulama olarak sağlık ön muayenesi uygulamaya başladık denilmişti.
merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.

merhaba teşekkürler bilgi için. sgk sı olmayanlarda mı 9000 civarı veriyor ? saglık raporu SGK ve özel sağlık sigortası üzerinden karşılanmayıp tamamen ücrete mi tabidir. benim sgk m yok.

kesin bir bilgim yok ama bu belgenin sgk tarafından karşılandığını düşünmüyorum. lisans benzeri bir durum olduğundan ücreti neyse herkes tarafından ödeniyordur karşılanmıyordur. tabi araştırmak lazım hastane ücreti doktor vizite ücretleri vs de dahilse bazı sağlık sigortaları karşılıyor olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.