THY SHGM Onaylı Hastanede veya İş Yeri Hekiminde E-Nabız Kontrolü Olanlar E-Nabızını Kontrol Edebilir mi?

A-10 Demo Team

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

SHGM onaylı hastanede veya iş yeri hekimi muayene esnasında hekimin kendi bilgisayarından e-nabız kontrolü yapılmış olanlar e-nabıza girince sağ üstte bildirim butonundan erişim kaydını kontrol edebilirse sevinirim. Eğer muayene/kontrol tarihinde kırmızı ile hekim adı yazıyor ise profilde gizlenen tanılar görülmüş demektir. Bunun kontrolünü yapmak için bu konuyu açtım hem bana hem de geçmiş tanısı olanlar için yardımcı olur.

dilansu35

HavaPersonel.Com
selam ben özellikle böyle bi erişimde gizlenenler görünüyor mu diye baktırmak icin bi doktora gidip baktırdım kendi bilgisayarından bana kod yolladı ve hiç bir şeyin gözükmediğini söyledi

A-10 Demo Team

HavaPersonel.Com
selam ben özellikle böyle bi erişimde gizlenenler görünüyor mu diye baktırmak icin bi doktora gidip baktırdım kendi bilgisayarından bana kod yolladı ve hiç bir şeyin gözükmediğini söyledi
Gözüktüğüne dair yorumlar mevcut ve tüm mevzuatı inceledim hekim görebiliyor. Bir gariplik olabilir sizinkinde.

dilansu35

HavaPersonel.Com
Gözüktüğüne dair yorumlar mevcut ve tüm mevzuatı inceledim hekim görebiliyor. Bir gariplik olabilir sizinkinde.
hekim eğer kendi bilgisayarından size kod yollarsa görebilir evet ama thy hekimi sizin telefonunuzu alıp kendisi bakarsa göremez bilemiyorum yani

A-10 Demo Team

HavaPersonel.Com
hekim eğer kendi bilgisayarından size kod yollarsa görebilir evet ama thy hekimi sizin telefonunuzu alıp kendisi bakarsa göremez bilemiyorum yani
Evet aynen öyle, acaba thy hekimi kendisi mi giriyor yoksa biz mi telefonu veriyoruz. Ajette telefondan açtırmışlar.

Konuyu okuyanlar;