23 Ara 2023
4
0
0
Merhabalar,

SHGM onaylı hastanede veya iş yeri hekimi muayene esnasında hekimin kendi bilgisayarından e-nabız kontrolü yapılmış olanlar e-nabıza girince sağ üstte bildirim butonundan erişim kaydını kontrol edebilirse sevinirim. Eğer muayene/kontrol tarihinde kırmızı ile hekim adı yazıyor ise profilde gizlenen tanılar görülmüş demektir. Bunun kontrolünü yapmak için bu konuyu açtım hem bana hem de geçmiş tanısı olanlar için yardımcı olur.

selam ben özellikle böyle bi erişimde gizlenenler görünüyor mu diye baktırmak icin bi doktora gidip baktırdım kendi bilgisayarından bana kod yolladı ve hiç bir şeyin gözükmediğini söyledi

selam ben özellikle böyle bi erişimde gizlenenler görünüyor mu diye baktırmak icin bi doktora gidip baktırdım kendi bilgisayarından bana kod yolladı ve hiç bir şeyin gözükmediğini söyledi
Gözüktüğüne dair yorumlar mevcut ve tüm mevzuatı inceledim hekim görebiliyor. Bir gariplik olabilir sizinkinde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.