Captain1

Üye
4 Ara 2024
35
5
35
Arkadaşlar merhaba. SunExpress kabin memurluğu için kurul mülakatım var 2 hafta sonra. Fakat merak ettiğim konu bizden SHGM anlaşmalı sağlık merkezinden uçuşa elverişlidir raporu istiyor. Bunun ücreti 17-18bin diye görmüştüm bi blog da bu doğru mudur? Eğer öyleyse zaten sağlık konusunda geçebileceğimden pek emin olmadığım için boşa o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Sizin bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar merhaba. SunExpress kabin memurluğu için kurul mülakatım var 2 hafta sonra. Fakat merak ettiğim konu bizden SHGM anlaşmalı sağlık merkezinden uçuşa elverişlidir raporu istiyor. Bunun ücreti 17-18bin diye görmüştüm bi blog da bu doğru mudur? Eğer öyleyse zaten sağlık konusunda geçebileceğimden pek emin olmadığım için boşa o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Sizin bir bilginiz var mı?

17.500 küsürdü. Ek tetkik de istenirse ücret daha da artabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.