Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Haz 2025
26
11
35
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar

SHGM Class-1 için İstanbul’da önerebileceğiniz hastane var mı?

Teşekkür ederim

Kendin seçemiyorsun SHGM seçtiğin adres kriterlerine istinaden sana uygun hastane ve randevu veriyor.
Açıkçası cadet aşamasından önce kendimce ücretini ödeyip sağlık testlerine girmeyi düşünüyorum. Yani herhangi bir olumsuzluk çıkarsa, duruma göre ilerde açılacak olan ilanlara başvurup başvurmamayı düşünüyorum. O yüzden sizlerden hastane önerisi almak istedim ama sanırım anladığım kadarıyla kendimiz ücret ödeyerek class-1 alamıyoruz doğru mudur?

Açıkçası cadet aşamasından önce kendimce ücretini ödeyip sağlık testlerine girmeyi düşünüyorum. Yani herhangi bir olumsuzluk çıkarsa, duruma göre ilerde açılacak olan ilanlara başvurup başvurmamayı düşünüyorum. O yüzden sizlerden hastane önerisi almak istedim ama sanırım anladığım kadarıyla kendimiz ücret ödeyerek class-1 alamıyoruz doğru mudur?
Hayır betalarlar arkadaşımız dediği gibi eskiden kendimiz hastahane seçebiliyorken şimdi shgm kdm sitesinden randevu açıyoruz o da bize rastgele bir hastahane veriyor seçtiğiniz ile göre. Şu an dediğim siteye girip işlemi yaparsanız önce 180 tl randevu ücreti ödeyip sonra da size atanan hastahane de class-1 nizi alabilirsiniz. Kısacası kendiniz ücret ödeyerek tabiki alabilirsiniz şu an.

• Like
Tepkiler: Josephen559
Hayır betalarlar arkadaşımız dediği gibi eskiden kendimiz hastahane seçebiliyorken şimdi shgm kdm sitesinden randevu açıyoruz o da bize rastgele bir hastahane veriyor seçtiğiniz ile göre. Şu an dediğim siteye girip işlemi yaparsanız önce 180 tl randevu ücreti ödeyip sonra da size atanan hastahane de class-1 nizi alabilirsiniz. Kısacası kendiniz ücret ödeyerek tabiki alabilirsiniz şu an.
Tamamdır çok teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.