Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

shades47

Üye
5 Eki 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Konu başlığında belirtilen belgeyi 7 Eylül tarihinden önce yüklenmemiz (ve bundan önceki belgeleri silmemiz) yönünde bir mail geldi ve bundan beri hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı. Diğer insanların süreçleri gördüğüm kadarıyla ilerliyor ve başvurularıma baktığımda ilan yayından kaldırılmıştır yazıyor. Benden istenilen şeyleri yaptım ama herhangi bir bilgilendirme yok?

Merhaba, oncelikle endiselenmeyin bundan bir olumsuzluk çıkarmanıza gerek yok :) . Bildiğiniz gibi 3 aydır neredeyse ilan açıktı ve belki de on binlerce belki de yüzbin kadar başvuru oldu. Siz sizden istenilenleri yaptıktan sonra beklemelisiniz sadece sıranın size gelmesini :). Geçen yıl kendimden örnek vereyim rahatlamanız için mayıs ayında başvurdum sıranın bana gelmesi kurul mülakatına girmem vs aralık ayını bulmuştu. Bazı insanların bu hazirana da sarktı hatta.Bu yıl ise 3 ay da tamamlandı sayılır kendi sürecim. Zamanla sıra size de gelecektir. Sadece maillerinizi kontrol edin bir şey isteniyorsa yapın yeterli paniğe gerek yok, size sıra illa ki gelecektir. Çok fazla başvuru var ve kendi içlerinde bir düzenleri var sizi kimse unutmadı merak etmeyin. Süreçlerinizde başarılar dilerim ✨

• Love
  • Like
Tepkiler: armaita ve gunes
Merhaba, oncelikle endiselenmeyin bundan bir olumsuzluk çıkarmanıza gerek yok :) . Bildiğiniz gibi 3 aydır neredeyse ilan açıktı ve belki de on binlerce belki de yüzbin kadar başvuru oldu. Siz sizden istenilenleri yaptıktan sonra beklemelisiniz sadece sıranın size gelmesini :). Geçen yıl kendimden örnek vereyim rahatlamanız için mayıs ayında başvurdum sıranın bana gelmesi kurul mülakatına girmem vs aralık ayını bulmuştu. Bazı insanların bu hazirana da sarktı hatta.Bu yıl ise 3 ay da tamamlandı sayılır kendi sürecim. Zamanla sıra size de gelecektir. Sadece maillerinizi kontrol edin bir şey isteniyorsa yapın yeterli paniğe gerek yok, size sıra illa ki gelecektir. Çok fazla başvuru var ve kendi içlerinde bir düzenleri var sizi kimse unutmadı merak etmeyin. Süreçlerinizde başarılar dilerim ✨
İçime su serptiniz 😭 İlk kez böyle bi sürece girdim çok gergindim somut bir örnekle rastlamadığım için. Çok teşekkür ederim gece şimdi rahat uyuyacağım

Bu durumu yaşayan tek sen değilsin. Ben dahil birçok kişiye sgk mailinden sonra hala dönüş yapılmadı. Umarım hepimizin için en kısa zamanda sonuçlanır. Hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: auberfae

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.