Pozisyon veya İlan Adı
Harekat memuru
İstasyon Adı
Dalaman
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

renal

Üye
6 Şub 2026
5
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Selamlar arkadaşlar öylesine başvurdum,öylesine sınava girdim yerinde sınava davet aldım.Dalamana çağırıyorlar,gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü orda yaşamıyorum da.Sezonluk olması beni düşündürüyor gideceğim ev tutup düzen oturtmaya çalışacağım,sonra dükkan kapandı mı diyecekler nasıl gelişiyor olaylar,kadroya geçme vs. Bilgilendirirseniz sevinirim

Selamlar arkadaşlar öylesine başvurdum,öylesine sınava girdim yerinde sınava davet aldım.Dalamana çağırıyorlar,gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü orda yaşamıyorum da.Sezonluk olması beni düşündürüyor gideceğim ev tutup düzen oturtmaya çalışacağım,sonra dükkan kapandı mı diyecekler nasıl gelişiyor olaylar,kadroya geçme vs. Bilgilendirirseniz sevinirim
Bence hadi istanbulu antalyayı bi kenara bıraktım orda çok düşük de olsa kadro imkanı var ama dalaman için 0 bence ya

Yani benim de aklımı kurcalıyor ben de Milas Bodrum'a gideceğim Harekat Memurluğu için. Gidip gitmemekte kararsızım.

Maaş primle 50 civarı olur diyolar hocam bilgin var mı 6 aydan sonra geçiyorlarmis üç ayda bir cift maaşa da.zaten bize 6 ay sonra bye derler mutlak
Hocam vallaha ben de fiyatlarla ilgili bir şey pek bilmiyorum, kiralar zaten belli 20 bin aşağısı yok. Maaş'da hadi diyelim 50 bin olsa diğer giderlerle felan bu iş yapılır mı hala şüpheciyim. 6 aydan sonra bizleri gönderecekler bir de gerek var mı yok mu bilmiyorum vallahi. Sizde mi Milas'a davetlisiniz?

Hocam vallaha ben de fiyatlarla ilgili bir şey pek bilmiyorum, kiralar zaten belli 20 bin aşağısı yok. Maaş'da hadi diyelim 50 bin olsa diğer giderlerle felan bu iş yapılır mı hala şüpheciyim. 6 aydan sonra bizleri gönderecekler bir de gerek var mı yok mu bilmiyorum vallahi. Sizde mi Milas'a davetlisiniz?
Yok dostum Dalaman aslında mekan güzel ama aile yanında asgari ücretle calissan aynı hatta daha iyi en azından üç shift olmaz valla son bir aile ile konusacagim.heralde ben pass diyeceğim,ha belki değişiklik olsun hava degisimi gidilir,mülakat için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.