Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
30 Tem 2025
114
72
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar,

THY kabin memurluğu alımlarını yakından takip ediyorum ve sağlık şartlarıyla ilgili bir konuda sizlere danışmak istedim. E nabız geçmişimde seboreik dermatit ve bir kez yazılmış astım (J45.9) tanısı görünüyor.
Seboreik dermatit tanısı kepeklenmem olduğu için yazılıyordu. Cildimde görünür bi iz ya da sorunum yok.
Astımla ilgili ilaç kullanmıyorum, nefes problemim yok. Hatta bu tanının tam neden yazıldığını bile hatırlamıyorum.

Bu durumda sağlık kurulunda sorun yaşar mıyım? Özellikle “uçuşa elverişlidir” raporu çıkarken bu tanılar sıkıntı olur mu?
Daha önce bu süreci yaşayanlar varsa, doktorlar bu tip geçmiş tanılara nasıl yaklaşıyor, ek tetkik istiyorlar mı?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Merhaba arkadaşlar,

THY kabin memurluğu alımlarını yakından takip ediyorum ve sağlık şartlarıyla ilgili bir konuda sizlere danışmak istedim. E nabız geçmişimde seboreik dermatit ve bir kez yazılmış astım (J45.9) tanısı görünüyor.
Seboreik dermatit tanısı kepeklenmem olduğu için yazılıyordu. Cildimde görünür bi iz ya da sorunum yok.
Astımla ilgili ilaç kullanmıyorum, nefes problemim yok. Hatta bu tanının tam neden yazıldığını bile hatırlamıyorum.

Bu durumda sağlık kurulunda sorun yaşar mıyım? Özellikle “uçuşa elverişlidir” raporu çıkarken bu tanılar sıkıntı olur mu?
Daha önce bu süreci yaşayanlar varsa, doktorlar bu tip geçmiş tanılara nasıl yaklaşıyor, ek tetkik istiyorlar mı?

seboreik dermatitle ilgili bir sorun yasamazsiniz, aynisi bende de vardi sacimdaki kepek yuzunden, bir sıkıntı cikmadi, gonlunuz rahat olsun

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba astım ile ilgili sorun yaşadınız mı sürecinizde ön sağlığa girdiyseniz

merhaba bileğimde gaglion kisti var doktor ameliyat olmalısın dedi ama başka bi doktor da masajla geçeceğini görünmediğini söyledi masajla geçti hiçbir ağrı yada görünürde bir şey yok ama e nabızda mr çektirdiğim için görünüyor sıkıntı olur mu şu an hiçbir sıkıntım yok daha öncede sıkıntım yoktu sadece görsel için gitmiştim doktora

Merhaba astım ile ilgili sorun yaşadınız mı sürecinizde ön sağlığa girdiyseniz
Merhaba benim yanlış tanı girilmişti tanının reçetesinde alerji için krem yazılmıştı. Bunu ön değerlendirme beyan formunda belirttim. Doktor soru sormadı bile hakkında :) ben de hala sonucumu bekliyorum ön değerlendirme için, sorun yok diye umuyorum

• Like
Tepkiler: storybrooke
Merhaba benim yanlış tanı girilmişti tanının reçetesinde alerji için krem yazılmıştı. Bunu ön değerlendirme beyan formunda belirttim. Doktor soru sormadı bile hakkında :) ben de hala sonucumu bekliyorum ön değerlendirme için, sorun yok diye umuyorum
Umarım olumlu dönüş alırsınız ne zaman girdiniz ön sağlığa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.