H
havaci34
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu başlığın altında olumlu ya da olumsuz dönüşler olunca bilgilendirme için kullanalım.
Merhaba, biz de sosyal bilimler için ilk görüşmeleri yeni yaptık. Birim mülakatı için ne kadar süre sonra döndüler ve birimleri kendileri mi atadılar?Merhaba arkadaşlar, bu başlığın altında olumlu ya da olumsuz dönüşler olunca bilgilendirme için kullanalım.
Hangi bilgi geldi hocam hemen aktarman lazım dksjsknsjsDönüşler gelmeye başlamış arkadaşlar bilginize
teklif geldi bir arkadaşımın tanıdığına hocam .Ben temmuzun son haftası mülakata girmiştim.O Haziranın son haftası girmiş.Sırayla olumlu olumsuz gelecek sankiHangi bilgi geldi hocam hemen aktarman lazım dksjsknsjs
Hayırlı olsun teklif alan arkadaşa, bizimle aynı birime mi girmişti?teklif geldi bir arkadaşımın tanıdığına hocam .Ben temmuzun son haftası mülakata girmiştim.O Haziranın son haftası girmiş.Sırayla olumlu olumsuz gelecek sanki
yok hocam başka bir birimmiş.Gelir Yönetim değildi dedi.Hayırlı olsun teklif alan arkadaşa, bizimle aynı birime mi girmişti?
Ne zaman gelmiş olumlu mail acaba?teklif geldi bir arkadaşımın tanıdığına hocam .Ben temmuzun son haftası mülakata girmiştim.O Haziranın son haftası girmiş.Sırayla olumlu olumsuz gelecek sanki
Bu hafta gelmiş tam tarih bilmiyorumNe zaman gelmiş olumlu mail acaba?
Size bir dönüş gelirse burdan haber verebilir misiniz?Bu hafta gelmiş tam tarih bilmiyorum
Çalışma saatleri, maaş vs hakkında bilgi alabildin mi?Bu hafta gelmiş tam tarih bilmiyorum
Size bir dönüş gelirse burdan haber verebilir misiniz?
Farklı bir dönüş alırsam tabi ki yazacağım.Maaş haklar konusunda bilgim yokÇalışma saatleri, maaş vs hakkında bilgi alabildin mi?
Birim görüşmesinde maaş dışındaki çoğu şart hakkında bilgi vermişlerdi , size bahsetmediler mi görüşmenin sonunda?Çalışma saatleri, maaş vs hakkında bilgi alabildin mi?
RezBirim görüşmesinde maaş dışındaki çoğu şart hakkında bilgi vermişlerdi , size bahsetmediler mi görüşmenin sonunda?
Sözel de şimdiye kadar kimseye gelmedi diye biliyorum ben hala haber bekliyorumSelamlar,
AJet sasyısal/sözel ilanından teklif süreci hakkında herhangi bir duyumunuz var mı?
Ben de temmuz ortasında girdim, 3 hafta önce mail attım değerlendirme hala devam ediyor diye cevap yazdılar. Mülakat sonunda dönüş yapmamız uzun sürebilir demişlerdi ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Önceki aşamalarda olumsuzlara daha erken dönüyorlardı olumlulara geç dönüyorlardı, umarım burda da aynı durum söz konusudur.Merhaba, Sayısal Bilimler kurul mülakatı sonucunda dönüş alan oldu mu? Temmuz ortasında mülakata girdim ama hala haber yok, ik'ya mail attım onlar da cevap vermedi. Bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa bu olumsuz olduğu anlamına mı geliyor
Merhaba Öncelikle Grup mülakatından kaç gün sonra dönüş almıştınız acaba ? cevaplarsanız sevinirim.Ben de temmuz ortasında girdim, 3 hafta önce mail attım değerlendirme hala devam ediyor diye cevap yazdılar. Mülakat sonunda dönüş yapmamız uzun sürebilir demişlerdi ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Önceki aşamalarda olumsuzlara daha erken dönüyorlardı olumlulara geç dönüyorlardı, umarım burda da aynı durum söz konusudur.