AJET Sayisal Bilimler Birim Mülakatı Dönüşü Hk.

• Konbuyu başlatan havaci34
  • Başlangıç tarihi
H

havaci34

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu başlığın altında olumlu ya da olumsuz dönüşler olunca bilgilendirme için kullanalım.

E

ee00

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu başlığın altında olumlu ya da olumsuz dönüşler olunca bilgilendirme için kullanalım.
Merhaba, biz de sosyal bilimler için ilk görüşmeleri yeni yaptık. Birim mülakatı için ne kadar süre sonra döndüler ve birimleri kendileri mi atadılar?

Ü

Üye silindi 3941

Dönüşler gelmeye başlamış arkadaşlar bilginize

U

ucakci

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
teklif geldi bir arkadaşımın tanıdığına hocam .Ben temmuzun son haftası mülakata girmiştim.O Haziranın son haftası girmiş.Sırayla olumlu olumsuz gelecek sanki
Hayırlı olsun teklif alan arkadaşa, bizimle aynı birime mi girmişti?

F

Furkan01

HavaPersonel.Com
teklif geldi bir arkadaşımın tanıdığına hocam .Ben temmuzun son haftası mülakata girmiştim.O Haziranın son haftası girmiş.Sırayla olumlu olumsuz gelecek sanki
Ne zaman gelmiş olumlu mail acaba?

U

ucakci

Çalışma saatleri, maaş vs hakkında bilgi alabildin mi?
Birim görüşmesinde maaş dışındaki çoğu şart hakkında bilgi vermişlerdi , size bahsetmediler mi görüşmenin sonunda?

K

kuscucemil

HavaPersonel.Com
Selamlar,

AJet sasyısal/sözel ilanından teklif süreci hakkında herhangi bir duyumunuz var mı?

S

sky123

HavaPersonel.Com
Merhaba, Sayısal Bilimler kurul mülakatı sonucunda dönüş alan oldu mu? Temmuz ortasında mülakata girdim ama hala haber yok, ik'ya mail attım onlar da cevap vermedi. Bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa bu olumsuz olduğu anlamına mı geliyor

N

NedStark

Merhaba, Sayısal Bilimler kurul mülakatı sonucunda dönüş alan oldu mu? Temmuz ortasında mülakata girdim ama hala haber yok, ik'ya mail attım onlar da cevap vermedi. Bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa bu olumsuz olduğu anlamına mı geliyor
Ben de temmuz ortasında girdim, 3 hafta önce mail attım değerlendirme hala devam ediyor diye cevap yazdılar. Mülakat sonunda dönüş yapmamız uzun sürebilir demişlerdi ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Önceki aşamalarda olumsuzlara daha erken dönüyorlardı olumlulara geç dönüyorlardı, umarım burda da aynı durum söz konusudur.

E

emrzqw1

HavaPersonel.Com
Ben de temmuz ortasında girdim, 3 hafta önce mail attım değerlendirme hala devam ediyor diye cevap yazdılar. Mülakat sonunda dönüş yapmamız uzun sürebilir demişlerdi ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Önceki aşamalarda olumsuzlara daha erken dönüyorlardı olumlulara geç dönüyorlardı, umarım burda da aynı durum söz konusudur.
Merhaba Öncelikle Grup mülakatından kaç gün sonra dönüş almıştınız acaba ? cevaplarsanız sevinirim.

Konuyu okuyanlar;