Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Delcano

Üye
5 Eki 2024
11
4
0
Merhaba arkadaşlar. 2 Şubat yerinde sınava girdim. Bu hafta için mülakat daveti alan var mı? Sürecin benim durumumda olanlar için devam edip etmediği hakkında bilgisi olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de ayni gun girdim sınava henuz nir haber yok. Olumsuz olur bu saatten sonra vs gibi yazanlar olmuş süreç devam edio gördüğüm kadarıyla talep çok grup grup ilerlediklerini düşünüyorum

Merhaba ben de aynı gün girdim ama bu hafta saw için hiç mülakata çağrılanı görmedim o yüzden bilemiyorum süreç devam ediyor mu etmiyor mu

• Like
Tepkiler: Duru26
Merhaba arkadaşlar. 2 Şubat yerinde sınava girdim. Bu hafta için mülakat daveti alan var mı? Sürecin benim durumumda olanlar için devam edip etmediği hakkında bilgisi olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
2 şubatta yüz yüze sınava girdim 3 şubatta mülakata çağırdılar henüz olumlu veya olumsuz bir dönüş gelmedi. Ama benimle aynı gün ve bir sonraki gün mülakata giren kişilere olumlu mesajı gitmiş. Hangi durumda olduğumuzu ben de bilmiyorum açıkcası

Bende mülakata girdim ama mesaj vs yok mülakat çok olumlu geçti çok enerjiksiniz vs vs dendi tamam dedim oldu heralde bu iş ama ne mesaj ne bişey :)
Benimki de güzel geçmişti 10dk falan sürdü. işe gelip gitmem konusunda zorluk yaşar mısınız diye soruları oldu. 1 ay içerisinde dönüş sağlayacağız dediler. Açıkcası okuduğum çoğu yorumda herkese karşı yaklaşımlar iyiymiş. Ne olacak sonumuz bilemiyorum umarım olumlu alırız. Sabır

3 Şubat ta yerinde sınava katıldım ve hala kurul mülakat daveti almadım, şehir dışından katılan çok kişi var ciddi zorluk yaşıyoruz, ne tür bir süreçleri var anlamış değilim, olumsuz mu düşünmeliyiz bu durumda ?

3 Şubat ta yerinde sınava katıldım ve hala kurul mülakat daveti almadım, şehir dışından katılan çok kişi var ciddi zorluk yaşıyoruz, ne tür bir süreçleri var anlamış değilim, olumsuz mu düşünmeliyiz bu durumda ?
Yerinde sınav sonrası hemen dönüş almıştım. Mülakat sonrası dönüş almadım hala. Bence olumlu olsaydı direkt dönüş sağlanırdı. Yine umudumuzu kaybetmeyelim bu 1 aylık süreçte ama olumlu dönüş alanlar varken hala geri dönüş almayan bizler için tablo olumlu değil diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.