Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
25 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
4 şubatta yerinde sınava girdim. Mülakat için hala mesaj almadım. Bazılarının eğitimi başlamış. Okuduğum bir yorumda da müsait olmayan birini ikinci diğer bir eğitime çağırmışlar. Bu hafta içi tarafıma mesaj gönderilir mi? Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

Yolcu hizmetleri eğitimi henüz başlamadı, ben ilk dönüş yapılan grupta olduğumu düşünüyorum. Henüz sağlık muayenesine de gitmedim, yarın gideceğim evraklar ile birlikte. Kademeli olarak çağırıyor olabilirler, ümitsizliğe kapılmayın.

Rpa
Yolcu hizmetleri eğitimi henüz başlamadı, ben ilk dönüş yapılan grupta olduğumu düşünüyorum. Henüz sağlık muayenesine de gitmedim, yarın gideceğim evraklar ile birlikte. Kademeli olarak çağırıyor olabilirler, ümitsizliğe kapılmayın.
merhaba hocam. nereden aldınız sağlık raporunuzu acaba?

Bana da mesaj gelmedi 5 şubatta kurula girmiştim 5 şubatta giren var mı olumsuz mu acaba

Rpa

merhaba hocam. nereden aldınız sağlık raporunuzu acaba?
Merhaba, Sefaköy'de özel bir hastaneden aldım, TGS için deyince bir paket olduğunu, ve o paketin içindeki tetkikleri doğrudan yaptıklarını söylediler. Ben 3500₺ ücret verdim ama sigortalılık durumunuza göre değişebilir. Rapor değil de tetkik sonucu desek daha doğru olur çünkü sonuçları TGS hekimine götürüp muayene olacağız, öyle söylendi hastanede de.

Arkadaşlar ramp var yhm var. Ben daha yerinde sınava gitmeden mülakata gittim diyenler vardı meğerse rampmış. Kimse belirtmiyor ramp veya yhm diye o yüzden karışıklık oluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.