Pozisyon veya İlan Adı
SAW YHM
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
12 Kas 2025
125
61
5
Meslek
Akademik
Arkadaşlar merhaba, burada çoğu kişinin evrak verdikten sonra eğitim için arama beklediklerini görüyorum da acaba benim gibi mülakat sonucu bekleyen var mı? SAW YHM için. 2 ayı geçti hala bekliyorum…

Arkadaşlar merhaba, burada çoğu kişinin evrak verdikten sonra eğitim için arama beklediklerini görüyorum da acaba benim gibi mülakat sonucu bekleyen var mı? SAW YHM için. 2 ayı geçti hala bekliyorum…
Merhaba. Mülakat için bekleyen bir kaç arkadaş daha vardı forumda. Umudunuzu yitirmeyin diycem ama mükakata çağırmak içinde 2 ay bekletilmez ki anlamadım gitti

• Like
Tepkiler: femalecanary
Selamlar bende 3 Şubat yerinde sınav ve 5 Şubat kurul mülakatına girdim hala bekliyorum aldığım duyuma göre alinacakmisiz ama neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım

Selamlar bende 3 Şubat yerinde sınav ve 5 Şubat kurul mülakatına girdim hala bekliyorum aldığım duyuma göre alinacakmisiz ama neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım
Savaştan dolayı diyenler var. Mantıklı gelmiyor değil. Savaş demek maliyet demek aynı zamanda. Sezon geç açılabilir veya beklendiği gibi açılmayabilir. Buna göre alım yapıyor olabilirler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.