Pozisyon veya İlan Adı
Harekat Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sevlagg

Üye
15 Ocak 2026
50
15
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaslar Saw’da kadın harekat memuru alımı var mı biliyor musunuz? Ben yhm icin basvurmustum harekata kadın alınmıyor diye ama suan mulakata cagirildigimda ucus harekat icin degerlendirilmek istedigimi soylesem degisiklik yaparlar mı? ya da kadın alıyorlar mı biliyor musunuz? en son tgs ist havalimanında kadın almadıklarını soylemıstı. @gunes @admin tesekkur ederim.

• Like
Tepkiler: berraqarakas
Arkadaslar Saw’da kadın harekat memuru alımı var mı biliyor musunuz? Ben yhm icin basvurmustum harekata kadın alınmıyor diye ama suan mulakata cagirildigimda ucus harekat icin degerlendirilmek istedigimi soylesem degisiklik yaparlar mı? ya da kadın alıyorlar mı biliyor musunuz? en son tgs ist havalimanında kadın almadıklarını soylemıstı. @gunes @admin tesekkur ederim.
Merhaba, artık kadın da istihdam edildiğini duymuştuk. Talep edebilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.