Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
Merhaba öncelikle tebrik ederim acaba Türkçe ve İngilizce olarak mülakatta neler sordular

Merhaba. Bugün kurula girdim. Dovmem vardı onları gösterdim. Zaten bir yıldır sildirme seansi alıyorum aktif olarak da devam ediyorum. Gorunmuyorlar gibi bir şeyler. Anlayışla karşıladılar. Yani en azından ben öyle olduğunu hissettim. Kurulda inanilmaz tatlı iki hanımefendi vardı. Gülümser yüzlü ve kesinlikle alçakgönüllü. THY deneyiminden sonra burası bana Hawai gibi geldi :) insanın yüzune bakan, gülümseyen, rahatlık veren, değer veren il olduğunu şüphesiz şekilde söyleyebilirim. Sonucum ne çıkarsa çıksın, orada bulunmak güzel bir histi. Türkce başladık, kendimi tanıtmam istendi. Hayatımdan ve iş tecrubemden konuştuk. Sonra İngilizce birkaç soru soracağız dediler. Hobilerden konuştuk, ben anlattıkça araya soru sikistirdilar, örneğin yalnız mi yürümeyi seversin yoksa biriyle mi, en son hangi kitapları okudun, hangi filmler vs yani çok basit İngilizce ile anlatabileceginiz şeyler. Bazı sitelerde TGS çalışan deneyimini araştırdım. Cok fazla olumsuz yorum yazan olmuş. 50k maaş alınan bir yerde is zorlugunun artacak olması çok normal. Kabul etmeyen arkadaşlar gidip daha basit ve asgari ücret işleri deneyebilir. Illaki zorlukları olacaktır. Şimdi olumlu olumsuz cevap bekliyorum. Hepinize kocaman sevgiler

• Like
Tepkiler: Ksrmn ve Thruymus
Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
İyi akşamlar kurul mülakatında ne soruyorlar

Form smsi falan mı doldurdunuz sadece?
TGS ilan açtığı gibi sitesinden üyelik oluşturdum işte tcsi numarası vs. daha da dönüş yapılmadı ne bir form doldurdum ne bir şey dün de başvuruda bulundugunuz pozisyonda kriter değerlendirme aşaması olumsuz sonuclandı diye sms geldi kendimi çok değersiz hissediyorum sağolsunlar keşke sezonluk başvursaydım bende

TGS ilan açtığı gibi sitesinden üyelik oluşturdum işte tcsi numarası vs. daha da dönüş yapılmadı ne bir form doldurdum ne bir şey dün de başvuruda bulundugunuz pozisyonda kriter değerlendirme aşaması olumsuz sonuclandı diye sms geldi kendimi çok değersiz hissediyorum sağolsunlar keşke sezonluk başvursaydım bende
hem tecrübesiz ilanı açıyorsun hem de tecrübesiz olduğum için eleniyor muyum yani anlamadım ki arkadaşlarımla aynı anda başvurduk

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.