AJET SAW-ESB Ajet Tecrübeli Kabin Memuru İlanı Hk.

• Konbuyu başlatan jimmyhummluk
  • Başlangıç tarihi
J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün AJET yeni ilan yayınladı.Halihazırda olumlu mail alıp sağlık maili bekleyen insanlar var benim gibi.Sizce neye yorumlamalıyız bu durumu ? @admin

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün AJET yeni ilan yayınladı.Halihazırda olumlu mail alıp sağlık maili bekleyen insanlar var benim gibi.Sizce neye yorumlamalıyız bu durumu ? @admin
tecrubeli kabul ettikleri 3 aylik deneyim yani pegasusa vs. yeni baslamislari kapmak amac. deneyimsizler cok umit beklemesin, herkes geri donus saglik mailini bile 1 aydir bekliyorlar. deneyimsizlerin hepsi yedek gzuyle bakiliyor sanki…

admin

admin

Admin
Moderatör
Sorun yok. Sadece çok sayıda personele ihtiyaçları var.

B

BA9

HavaPersonel.Com
tecrubeli kabul ettikleri 3 aylik deneyim yani pegasusa vs. yeni baslamislari kapmak amac. deneyimsizler cok umit beklemesin, herkes geri donus saglik mailini bile 1 aydir bekliyorlar. deneyimsizlerin hepsi yedek gzuyle bakiliyor sanki…
Korkmayın kabin ekibinde iki tane çaylak aynı anda uçamayacağı için böyle oluyor. Bu nedenle tecrübesizlerin 2-3 katı tecrübeli insana ihtiyaç var

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Korkmayın kabin ekibinde iki tane çaylak aynı anda uçamayacağı için böyle oluyor. Bu nedenle tecrübesizlerin 2-3 katı tecrübeli insana ihtiyaç var
3 aylik deneyimlileri tecrubeli katgrisinden aliyorlr. 3 ay gayet caylaktir…. min 2 senelik deneyim tecrubelidir…

M

masadakivazo

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Başvurulara dönüş maili ortalama ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?

M

masadakivazo

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Başvurulara dönüş maili ortalama ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?
Cevabı da kendim vereyim. Dün ilana başvurdum, bugün SMS geldi hrpeak linki içeren. Online sınav için sayfaya koydukları örnek soru genel yetenek sorusu ama sanırım sınav ingilizce sınavı. 2 gün içinde tamamlamam gerekiyor. Başarılar diliyorum kendime ve sizlere.

Konuyu okuyanlar;