Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin memurluğu saw base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
  • Like
Tepkiler: borabey
Ben de 11 şubat mülakatına girdim hala bir dönüş yok, ramazan ve bayramdan kaynaklı bir gecikme olabileceği konularını duymuştum havacı arkadaşlarımdan.
Umarım hayırlı güzel haberler alırız

• Like
Tepkiler: yunty79
ben de 12 şubatta girdim hala dönüş yok ama 20/26 şubatta girenler eğer doğru ise cevap almış sondan geriye mi baştan geriye mi dönüş olmalı

• Like
Tepkiler: Busegunees
11 şubatta girip hala dönüş almayan var mı ya da dönüş alan? 🙏🏼🙏🏼

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.