PEGASUS Saw Base Mi̇safi̇r Hi̇zmetleri̇

• Konbuyu başlatan alieren08
  • Başlangıç tarihi
A

alieren08

HavaPersonel.Com
Merhabalar pegasus miasafir hizmetleri iş ilanı açmış önceden giren ve bilgisi olan arkdaşlar tarafından çalışma sistemi ve maaş bilgisi olan var ise paylaşabilirmi

E

Emirhan2634

HavaPersonel.Com
Bana da bugün mail attılar ön değerlendirme formunu doldurdum sonra değerlendirmeye aldılar bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi

A

alieren08

HavaPersonel.Com
bende de öyle şuan 1 haftadır peoplise üzerinden değerlendirmede olarak görünüyor.

E

enesozturk

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Peoplise nasıl bir sitedir. Kariyer.net gibi midir yoksa daha farklı bir site midir? Faydası olur mu bu sitenin artık bize?

S

spy

Merhaba sizlere dönüş geldi mi? Yazılı İngilizce sınavı için.

A

alieren08

HavaPersonel.Com
Evet bana geldi pazartesi için mülakata davet edildim.

A

alieren08

HavaPersonel.Com
Salı günü mail geldi mülakat için. Erzurum da yaşıyorum

E

enesozturk

Salı günü mail geldi mülakat için. Erzurum da yaşıyorum
Merhaba, bir şey soracağım. Profiliniz yüzde 100 tamamlanmış miydi. Benim yüzde 89 sadece bir video yüklemedim sıkıntı olur mu acaba.

S

spy

Merhaba, bir şey soracağım. Profiliniz yüzde 100 tamamlanmış miydi. Benim yüzde 89 sadece bir video yüklemedim sıkıntı olur mu acaba.
Benimde yuzde 87 galiba. Sorun olacağını sanmıyorum.

E

enesozturk

Benimde yuzde 87 galiba. Sorun olacağını sanmıyorum.
Tüm her şeyi girdim sadece video yükleme kısmı var orası boş. Acaba mülakat için davet alanlar sizinde yüzde 100 müydü?

A

alieren08

HavaPersonel.Com
Benimde yüzde 87 idi sadece video yoktu bende de

A

alieren08

HavaPersonel.Com
Size gelen kurul mülakatı daveti mi yoksa yazılı İngilizce ve genel yetenek sınav daveti mi?
Yazılı genelü yetenek ve İngilizce bu aşamada olumlu geçenler içinde ileri bir tarihde sözlü İngilizce ve kurul mülakatı olacakmış öyle yazıyor mail de

S

spy

Yazılı genelü yetenek ve İngilizce bu aşamada olumlu geçenler içinde ileri bir tarihde sözlü İngilizce ve kurul mülakatı olacakmış öyle yazıyor mail de
Bana da aynı mail geldi ve bende İstanbul dışındayım ancak gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Acaba TGS gibi herkesi mi cagiriyorlar bu sınava yoksa kriterlerine uygun kişileri mi. Bilginiz var mı

L

Laviniaa

Bana da aynı mail geldi ve bende İstanbul dışındayım ancak gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Acaba TGS gibi herkesi mi cagiriyorlar bu sınava yoksa kriterlerine uygun kişileri mi. Bilginiz var mı
peki siz de mi salı günü mail aldınız

A

alieren08

HavaPersonel.Com
Tgs gibi herkese atmıyorlarsa Pegasus da biraz aslında şans işi CV görüntülenmesi ben öyle düşünüyorum

Konuyu okuyanlar;