A
alieren08
HavaPersonel.Com
Merhabalar pegasus miasafir hizmetleri iş ilanı açmış önceden giren ve bilgisi olan arkdaşlar tarafından çalışma sistemi ve maaş bilgisi olan var ise paylaşabilirmi
merhaba ne zaman dönüş aldınızEvet bana geldi pazartesi için mülakata davet edildim.
İstanbul'da mi yasiyorsunuz.Evet bana geldi pazartesi için mülakata davet edildim.
Henüz bana gelmediMerhaba sizlere dönüş geldi mi? Yazılı İngilizce sınavı için.
Merhaba, bir şey soracağım. Profiliniz yüzde 100 tamamlanmış miydi. Benim yüzde 89 sadece bir video yüklemedim sıkıntı olur mu acaba.Salı günü mail geldi mülakat için. Erzurum da yaşıyorum
Benimde yuzde 87 galiba. Sorun olacağını sanmıyorum.Merhaba, bir şey soracağım. Profiliniz yüzde 100 tamamlanmış miydi. Benim yüzde 89 sadece bir video yüklemedim sıkıntı olur mu acaba.
Tüm her şeyi girdim sadece video yükleme kısmı var orası boş. Acaba mülakat için davet alanlar sizinde yüzde 100 müydü?Benimde yuzde 87 galiba. Sorun olacağını sanmıyorum.
Size gelen kurul mülakatı daveti mi yoksa yazılı İngilizce ve genel yetenek sınav daveti mi?Salı günü mail geldi mülakat için. Erzurum da yaşıyorum
Yazılı genelü yetenek ve İngilizce bu aşamada olumlu geçenler içinde ileri bir tarihde sözlü İngilizce ve kurul mülakatı olacakmış öyle yazıyor mail deSize gelen kurul mülakatı daveti mi yoksa yazılı İngilizce ve genel yetenek sınav daveti mi?
Bana da aynı mail geldi ve bende İstanbul dışındayım ancak gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Acaba TGS gibi herkesi mi cagiriyorlar bu sınava yoksa kriterlerine uygun kişileri mi. Bilginiz var mıYazılı genelü yetenek ve İngilizce bu aşamada olumlu geçenler içinde ileri bir tarihde sözlü İngilizce ve kurul mülakatı olacakmış öyle yazıyor mail de
peki siz de mi salı günü mail aldınızBana da aynı mail geldi ve bende İstanbul dışındayım ancak gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Acaba TGS gibi herkesi mi cagiriyorlar bu sınava yoksa kriterlerine uygun kişileri mi. Bilginiz var mı
Bugün sabah aldımpeki siz de mi salı günü mail aldınız
Tgs gibi herkese atmıyorlarsa Pegasus da biraz aslında şans işi CV görüntülenmesi ben öyle düşünüyorumBana da aynı mail geldi ve bende İstanbul dışındayım ancak gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Acaba TGS gibi herkesi mi cagiriyorlar bu sınava yoksa kriterlerine uygun kişileri mi. Bilginiz var mı