Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bilemiyorum bugün tek gözlemim şuydu Ankara mülakat günü çok kalabalıktı bugün gittiğimde ise 2 kişi vardı sadece. Sanırım az kişi alacaklar. Ya da grup grup çağırıyor olabilirler sınav puanlamasına göre. Bir de bu ilan çok kısa süre yayında kaldı emin olamadım…
Cok garip iki kisi olmasi. Ankara gercekten inanilmaz kalabalikti ama bence buna ragmen az alim oldu

Cok garip iki kisi olmasi. Ankara gercekten inanilmaz kalabalikti ama bence buna ragmen az alim oldu
Evet bekleme odasında 2 kişi olmuştuk ama az kişi olduğu için gelenleri hemen aldılar ve kişiler ayrıldı bence. Çünkü ben de hiç beklemeden alındım boya. Çok hızlıydı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.