Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ayintas

Üye
20 Ara 2025
30
9
5
Meslek
Kabin
Bugün Ajet Saw mülakatı için boyda 159 küsür ile elendim. 1 buçuk ay önce aynı yer aynı makine 160.3 çıkmışken nasıl 1 cm daha kısa çıkabilirim? Hala şoktayım ve çok çok üzgünüm. Boyum tam 160 küsür. (Hatta kısa ölçülüyor diyordum) bugün inanamadım. Ceketimi giyip çıkmak zorunda kaldım öyleyece aşırı şaşkın ve üzgünüm😞

• Wow
Tepkiler: tokito
Bugün Ajet Saw mülakatı için boyda 159 küsür ile elendim. 1 buçuk ay önce aynı yer aynı makine 160.3 çıkmışken nasıl 1 cm daha kısa çıkabilirim? Hala şoktayım ve çok çok üzgünüm. Boyum tam 160 küsür. (Hatta kısa ölçülüyor diyordum) bugün inanamadım. Ceketimi giyip çıkmak zorunda kaldım öyleyece aşırı şaşkın ve üzgünüm😞
Geçmiş olsun hayırlısı budur belki :(

Pegasus içinde deneyin derim. Orada bu kadar katı degil bence. 3 yıl kabin memurlugu yapmıştım oradan biliyorum.
Bu arada konunuzdan bagımsız kendi adıma da üzgünüm şuan 😢 tecrübem oldugu için çağırılacağımı dusunuyordum ama süreç kapandı sanırım benim için.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. bizler henüz mail almadık bununla ilgili bir bilginiz var mı süreç devam ediyor mu? ben 6 şubatta girdim ve hala dönüş bekliyorum

• Like
Tepkiler: tokito
Pegasus içinde deneyin derim. Orada bu kadar katı degil bence. 3 yıl kabin memurlugu yapmıştım oradan biliyorum.
Bu arada konunuzdan bagımsız kendi adıma da üzgünüm şuan 😢 tecrübem oldugu için çağırılacağımı dusunuyordum ama süreç kapandı sanırım benim için.
Pegasus’da mı yapmıştınız? Olumsuz bakmayın ilanlar sürekli açılıyor tecrübelisiniz üstelik çok büyük bi artı bu illaki alınırsınız. Pegasus özelinde ise (temmuzda yapılan başvurulara bile dönmemişler ara ara dönüyorlar burada forumda okuyorum.) o yüzden sizlik bir durum değil bu bence… bi şekilde süreci yavaşladı orasının

Çok üzüldüm adınıza, umarım daha iyileri olur.

• Like
Tepkiler: Ayintas
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. bizler henüz mail almadık bununla ilgili bir bilginiz var mı süreç devam ediyor mu? ben 6 şubatta girdim ve hala dönüş bekliyorum
Bilemiyorum bugün tek gözlemim şuydu Ankara mülakat günü çok kalabalıktı bugün gittiğimde ise 2 kişi vardı sadece. Sanırım az kişi alacaklar. Ya da grup grup çağırıyor olabilirler sınav puanlamasına göre. Bir de bu ilan çok kısa süre yayında kaldı emin olamadım…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.