Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugünde istihdam korunacaktır diye açıklama ortaya çıktı. Her geçen gün yeni bir belirsizlik daha ekleniyor. Sizce cadetleri kapsıyor mu o açıklama ? Tanıdıklarıma sordum ancak net geri dönüş alamadım
birkaç haber sitesi harici kaynak bulamamakla birlikte, bundan 1 ay önce açıkta ilan olduğunu ve bu 12 ocakta bu sene 7800 personel alım hedefi olduğunu hatırlatmak isterim. Durumlar düzeldiği noktada ben sorun olmayacağını düşünüyorum.
Yaş konusunda derdiniz yoksa bence ufak bir kafa molası verin

birkaç haber sitesi harici kaynak bulamamakla birlikte, bundan 1 ay önce açıkta ilan olduğunu ve bu 12 ocakta bu sene 7800 personel alım hedefi olduğunu hatırlatmak isterim. Durumlar düzeldiği noktada ben sorun olmayacağını düşünüyorum.

Çok şükür yok. Haklısınız biraz mola verip çalışmalara odaklanmam gerekiyor sizinde farkettiğiniz üzere biraz yoruldum sizi de darladım her yerde 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.