AJET Satın Alma Birimimizde Çalışacak Ekip Arkadaşları Arıyoruz! İlanı

timur52

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu ilana başvuran ve online değerlendirme sürecine tabi tutulan var mı süreç nasıl işleyecek bilgilendirebilir misiniz?

takintili

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu ilana başvuran ve online değerlendirme sürecine tabi tutulan var mı süreç nasıl işleyecek bilgilendirebilir misiniz?
Merhaba kardeşim. Ben ilana başvurdum. Dün bana mail geldi. Bugün online sınava katıldım. 32 soru genel yetenek soruldu. 32 soruda İngilizce soruldu

emreyanar35

HavaPersonel.Com
Merhaba kardeşim. Ben ilana başvurdum. Dün bana mail geldi. Bugün online sınava katıldım. 32 soru genel yetenek soruldu. 32 soruda İngilizce soruldu
Hocam online sınav olurken kamera açık oluyor mu? Havacılık yönetimi öğrencisiyim. İlanları inceliyorum da mülakat aşamaları nasıl zorlumu geçiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim

timur52

HavaPersonel.Com
Genel yetenekte süreyi yetiştirebildin mi kardeşim? Ben sondaki 7-8 soruyu açamadım bile…

timur52

HavaPersonel.Com
Hocam online sınav olurken kamera açık oluyor mu? Havacılık yönetimi öğrencisiyim. İlanları inceliyorum da mülakat aşamaları nasıl zorlumu geçiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Ajet’in bu ilanındaki sınav kameralıydı. Zorluk seviyesi de her firmaya ve başvurduğun pozisyona göre değişkenlik gösterebiliyor.

takintili

HavaPersonel.Com
Sınav boyunca kamera açık oluyor. Ajetin mülakatına henüz katılmadım. Ama mülakatlar sınavlara nazaran daha kolay geçiyor

takintili

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Ajette maaş skalası nedir, bilen varmı?

bumuhamet

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam, satınalma birimi için online sınavdan sonra bir gelişme yaşayan olursa bilgilendirme yapabilir mi?

ssadn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar online çözümler ne iş yapıyor ajette biliyor musunuz

nilyy

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Online sınavdan sonra, olumlu ya da olumsuz bir mai gelecek mülakata çağıracaklar. Bu konuyla ilgil online sınavdan sonra herhangi bir dönüş alan oldu mu?

nilyy

HavaPersonel.Com
Sebep olarak ne gösterildi? Sınav mı ?

Konuyu okuyanlar;