Merhaba kardeşim. Ben ilana başvurdum. Dün bana mail geldi. Bugün online sınava katıldım. 32 soru genel yetenek soruldu. 32 soruda İngilizce sorulduMerhaba arkadaşlar, bu ilana başvuran ve online değerlendirme sürecine tabi tutulan var mı süreç nasıl işleyecek bilgilendirebilir misiniz?
Hocam online sınav olurken kamera açık oluyor mu? Havacılık yönetimi öğrencisiyim. İlanları inceliyorum da mülakat aşamaları nasıl zorlumu geçiyor. Bilgilendirirseniz sevinirimMerhaba kardeşim. Ben ilana başvurdum. Dün bana mail geldi. Bugün online sınava katıldım. 32 soru genel yetenek soruldu. 32 soruda İngilizce soruldu
Genel yetenekte süreyi yetiştirebildin mi kardeşim? Ben sondaki 7-8 soruyu açamadım bile…Merhaba kardeşim. Ben ilana başvurdum. Dün bana mail geldi. Bugün online sınava katıldım. 32 soru genel yetenek soruldu. 32 soruda İngilizce soruldu
Ajet’in bu ilanındaki sınav kameralıydı. Zorluk seviyesi de her firmaya ve başvurduğun pozisyona göre değişkenlik gösterebiliyor.Hocam online sınav olurken kamera açık oluyor mu? Havacılık yönetimi öğrencisiyim. İlanları inceliyorum da mülakat aşamaları nasıl zorlumu geçiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Sınav boyunca kamera açık oluyor. Ajetin mülakatına henüz katılmadım. Ama mülakatlar sınavlara nazaran daha kolay geçiyorHocam online sınav olurken kamera açık oluyor mu? Havacılık yönetimi öğrencisiyim. İlanları inceliyorum da mülakat aşamaları nasıl zorlumu geçiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Evet yetiştirdim 4 dakika kala bitirdim. Sorularımı bitirdikten sonra bi tekrar daha yaptım. 40 saniye kalada bitirdim.Genel yetenekte süreyi yetiştirebildin mi kardeşim? Ben sondaki 7-8 soruyu açamadım bile…
Thy kadar iyi olmadığını biliyorum sadeceArkadaşlar Ajette maaş skalası nedir, bilen varmı?
Ne kadar peki. Bilgin varmı?Thy kadar iyi olmadığını biliyorum sadece![]()
Evet arkadaşlar. Lütfen sonuç alırsak paylaşalımArkadaşlar selam, satınalma birimi için online sınavdan sonra bir gelişme yaşayan olursa bilgilendirme yapabilir mi?
Geçen haftalarda arkadaşım Thy de beyaz yaka bölümlerinden birinde 50 civarı işe başladı, orada ajete gitseydin en fazla 40-45 alırdın demişler. Hesabını sen yap şimdiNe kadar peki. Bilgin varmı?
Teşekkür ederim. SaygılarGeçen haftalarda arkadaşım Thy de beyaz yaka bölümlerinden birinde 50 civarı işe başladı, orada ajete gitseydin en fazla 40-45 alırdın demişler. Hesabını sen yap şimdi
Merhaba,Merhaba arkadaşlar, bu ilana başvuran ve online değerlendirme sürecine tabi tutulan var mı süreç nasıl işleyecek bilgilendirebilir misiniz?