Pozisyon veya İlan Adı
Fugo Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sudegokce

Üye
8 Ocak 2026
1
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Fugo’da öncesinde çalışan arkadaşlar için yan hak, ortalama maaş, servis güzergahı, kadrolu-sezonluk vs bilgisi olan var mı☺️

• Like
Tepkiler: airxxx
Fugo’da öncesinde çalışan arkadaşlar için yan hak, ortalama maaş, servis güzergahı, kadrolu-sezonluk vs bilgisi olan var mı☺️
Çok iyi olmuş başlığı açtığınız, bende merakla dönüşleri bekliyorum şirketin şartları, shiftleri ve özellikle de maaşı konusunda. Birde şunu sormak istiyorum yhm ve harekat arasında farklılıklar var mıdır?

Forumda gerçekten bu konuda bilgi eksikliği çok bu şirkette çalışan veya çalışmış olan kişiler sitede yok galiba 🙁

Forumda gerçekten bu konuda bilgi eksikliği çok bu şirkette çalışan veya çalışmış olan kişiler sitede yok galiba 🙁
Arkadaşım ayt de çalışıyordu 8 saat çalışıyorlarmış metropol günlük 400 tl demişti uçak sayılarıda az olduğu için pek zorlanmıyorlarmış geçen yıl maaşları 40 42 arasıydı diye hatırlıyorum sınavları da baya kolay demişti bana arkadaşım

Arkadaşım ayt de çalışıyordu 8 saat çalışıyorlarmış metropol günlük 400 tl demişti uçak sayılarıda az olduğu için pek zorlanmıyorlarmış geçen yıl maaşları 40 42 arasıydı diye hatırlıyorum sınavları da baya kolay demişti bana arkadaşım
Kadro durumları nasıl acaba

Daha önce Fugoda çalışmış biri olarak bildiklerimi sizlere aktarayım. Ben geçen sene bjv istasyonunda yolcu hizmetleri olarak çalıştım. Ortalama maaş da 35 bin civarındaydı ve günlük metropol olarak 400 tl yatıyordu. Kadro ihtimali çok düşük çalışma şartları da iyiydi günde max 3 uçağa bakıyorduk ve 13 kişiydik yhm olarak haftada 1 izin çalışma saati olarak da günde 5 6 saatti.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.