Şimdi kayıt ol
Fugo’da öncesinde çalışan arkadaşlar için yan hak, ortalama maaş, servis güzergahı, kadrolu-sezonluk vs bilgisi olan var mı
Çok iyi olmuş başlığı açtığınız, bende merakla dönüşleri bekliyorum şirketin şartları, shiftleri ve özellikle de maaşı konusunda. Birde şunu sormak istiyorum yhm ve harekat arasında farklılıklar var mıdır?Fugo’da öncesinde çalışan arkadaşlar için yan hak, ortalama maaş, servis güzergahı, kadrolu-sezonluk vs bilgisi olan var mı![]()
Arkadaşım ayt de çalışıyordu 8 saat çalışıyorlarmış metropol günlük 400 tl demişti uçak sayılarıda az olduğu için pek zorlanmıyorlarmış geçen yıl maaşları 40 42 arasıydı diye hatırlıyorum sınavları da baya kolay demişti bana arkadaşımForumda gerçekten bu konuda bilgi eksikliği çok bu şirkette çalışan veya çalışmış olan kişiler sitede yok galiba![]()
Tgs dönüşünüz var mıForumda gerçekten bu konuda bilgi eksikliği çok bu şirkette çalışan veya çalışmış olan kişiler sitede yok galiba![]()
Kadro durumları nasıl acabaArkadaşım ayt de çalışıyordu 8 saat çalışıyorlarmış metropol günlük 400 tl demişti uçak sayılarıda az olduğu için pek zorlanmıyorlarmış geçen yıl maaşları 40 42 arasıydı diye hatırlıyorum sınavları da baya kolay demişti bana arkadaşım
Hayır,beklemedeyim halen.Tgs dönüşünüz var mı
O konuda bilgim yok kışın uçakları yok denecek kadar az diye biliyorumKadro durumları nasıl acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.