THY Sağlıktan heyet kararı bekleyen

deniz15

HavaPersonel.Com
Kabin memuru Afetzede- sağlık raporu verdikten sonra ek tetkik istenen onu da teslim etmiş heyetten cevap bekleyen var mı? Dönüş alan oldu mu?

Son düzenleme:

coskunh717

HavaPersonel.Com
Merhaba bende sağlık raporu verdim heyetten haber bekliyorum bana geri dönüş olmadı

coskunh717

HavaPersonel.Com
Size bi geri dönüş oldu mu ve siz neden heyete kaldınız raporunuzda ne yazdılar

deniz15

HavaPersonel.Com
Size bi geri dönüş oldu mu ve siz neden heyete kaldınız raporunuzda ne yazdılar
Bilmiyorum nedenini ama kaldığım söylendi. Temmuzun ortasında teslim etmistim ek tetkikleri. 10 gun sonra mail attığımda henuz sonuc belli olmadi demişlerdi.

Esrabb

HavaPersonel.Com
Ve sanırım sonuçlar eylül başında belli olur gibi ben bu hafta sağlık raporumu teslim ettim ve ağustos sonuna kadar sağlık raporu teslimi var. Muhtemelen sonraki süreçte bizi değerlendirmeye alacaklardır

coskunh717

HavaPersonel.Com
Bana bir hafta on gün içerisinde belli olur denildi net birşey bilmiyorum ama benim de kabin memurluğu

deniz15

HavaPersonel.Com
Ve sanırım sonuçlar eylül başında belli olur gibi ben bu hafta sağlık raporumu teslim ettim ve ağustos sonuna kadar sağlık raporu teslimi var. Muhtemelen sonraki süreçte bizi değerlendirmeye alacaklardır
Temmuz da teslim edip 2 hafta sonra sonucu belli olan aranan da varmış henüz sonuç almayan da, egitimler eylül ün 4 unde 8 inde ve 12sinde başlıyormuş dedi dönüş alanlar. Sağlık raporundan sonra ek tetkik istendi mi? Benim ek tetkik teslimim temmuz ortası falandı, hala bekliyorum.

coskunh717

HavaPersonel.Com
Yok herhangi bi dönüş olmadı size oldu mu ne zaman teslim ettiniz

Konuyu okuyanlar;