Bilmiyorum nedenini ama kaldığım söylendi. Temmuzun ortasında teslim etmistim ek tetkikleri. 10 gun sonra mail attığımda henuz sonuc belli olmadi demişlerdi.Size bi geri dönüş oldu mu ve siz neden heyete kaldınız raporunuzda ne yazdılar
Afetzede kabin memuru evetBen de heyete kaldım. Kabin memurluğu mu sizin de ?
Siz neden kaldınız acaba ve heyete kalanların durumu ne oluyor genellikle bilginiz var mı ben araştırdım ama pek bişey bulamadımAfetzede kabin memuru evet
Temmuz da teslim edip 2 hafta sonra sonucu belli olan aranan da varmış henüz sonuç almayan da, egitimler eylül ün 4 unde 8 inde ve 12sinde başlıyormuş dedi dönüş alanlar. Sağlık raporundan sonra ek tetkik istendi mi? Benim ek tetkik teslimim temmuz ortası falandı, hala bekliyorum.Ve sanırım sonuçlar eylül başında belli olur gibi ben bu hafta sağlık raporumu teslim ettim ve ağustos sonuna kadar sağlık raporu teslimi var. Muhtemelen sonraki süreçte bizi değerlendirmeye alacaklardır
Ne zaman teslim ettiniz, niye ek tetkik istenistendiği söylendi mi?Bana bir hafta on gün içerisinde belli olur denildi net birşey bilmiyorum ama benim de kabin memurluğu
Ayın 21 de teslim ettim 5-6 sene önce sol ayağımı burkulduğu için ek tetkik istendi sizin ne için diNe zaman teslim ettiniz, niye ek tetkik istenistendiği söylendi mi?
Siz bu ay teslim etmissiniz, benimki gecen ay. Söylenmedi sebebi raporda eksik var denmişti sadece.Ayın 21 de teslim ettim 5-6 sene önce sol ayağımı burkulduğu için ek tetkik istendi sizin ne için di
İnan bi fikrim yokki nasıl bi sürec işleniyor bana bi hafta on gün denildi ben pazartesi mail ayarımSiz bu ay teslim etmissiniz, benimki gecen ay. Söylenmedi sebebi raporda eksik var denmişti sadece.