Pozisyon veya İlan Adı
Ramp elamani
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ocak 2026
3
0
0
Meslek
İdari
Merhaba kolumda komple dovme var ayrica belimde fitik baslangici var birde eski psikoz raporlarim var 5 sene oncesine saglikta nasil bir rol izleniyor red edilme olasiligi nedir

Benim sol kolum full dövmeli boynumda da dövme var ama sorun yaratmadılar. Sağlıkta sorun çıkmadı eğitim başlangıcına alındım.
Bir arkadaşımda boyun düzleşmesi başlangıcı vardı ilk mülakattan direk doktora mail atıp kontrole girmesini istemişler. Ancak doktor taraflarından herhangi bir dönüş gelmemiş. Henüz 1. mülakattan ileriye gidemediler. İş doktora kalınca işler biraz yavaş işliyor sanırım.

• Like
Tepkiler: havacisubay
Benim sol kolum full dövmeli boynumda da dövme var ama sorun yaratmadılar. Sağlıkta sorun çıkmadı eğitim başlangıcına alındım.
Bir arkadaşımda boyun düzleşmesi başlangıcı vardı ilk mülakattan direk doktora mail atıp kontrole girmesini istemişler. Ancak doktor taraflarından herhangi bir dönüş gelmemiş. Henüz 1. mülakattan ileriye gidemediler. İş doktora kalınca işler biraz yavaş işliyor sanırım.
Eğitim sağlık kontrolü sonrası hemen başlıyor mu ve ne kadar sürüyor bilgilendirebilir misiniz ?

• Like
Tepkiler: havacisubay

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.